| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
||||
o.T.
bosuna ugrasma..
Enisin geldigi sehir de genelde Ermeni ve Yezitler yasar ve bunlarin hepside kültürlü Ermenilerden degil, maalesef senin söyledigin gibi Ghettolarda yetisen maalesef kültür seviyesi düsük varliklardir...O bölgedeki Türkler dahi pek ilerlemis beyinler degillerdir.. eee dolayisiyla o zaman ben anliyorum bu kadar isyan etmesini... baska bi sey bekleyemeyiz.. ne yapalim, yaratilani severiz yaratandan ötürü deyip...artik Eniside sevicegiz |
|
||||
buyrun efendim..
yazin o zaman..
sizi büyük bi ilgi ile takip edip yazinizi okuyacagim.. fakat burda Enisin burda onca insana adeta küfür etmesi onaylanacak bi hal tavir deyir..yani terbiyeslige hicmi hic gerek yok! kiskirtmaya hic gerek yok..militarist din algilayisini uyandiiyor insanlarda bu tavirlariyla.. lütfen lütfen roman.. sende beni hayal kirikligina ugratip durma.. buyrun Osmanli ÄTarihini tartisicaksak tartisalim.. demokrasi diyor..peki tarih den ne kadar bilgisi var bu sahisin?? dili bozuk, küfür sacmasi gerekmiyor... |
|
||||
o.T.
olabilir..
ben senin gibi sexomanyak yada röntgenci degilim.. adamin yatak odasi beni ilgilendirmiyor.. isterse daha fazla esi olsun, beni ilgilendirmiyor milletin özel yasamlari.. adam iyi yönetiyormu ülkeyi, birlik yaratiyormu.. olay orda biter! senin gib sapik düsüncelere dalip, milletin yatak odasini degil, tarihi arastirma yapmaktan memnunum...Ama beyin hücreleri calismayinca böyle durumlar cikiyor ortaya! ilk önce belirli kelimerli kullanirken anlamlarini bi ögren! ama sen bastan beri böylesin! |