| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
Biz seni Reüsl zamanindaki DIN anlayisin
a davet ediyoruz... sen niye kabul etmiyorsunda... gelmis bize 1000 yil sonra yazilan kitaplara tap diyorsun... ???
Lass dich mal erstmal Geistlich untersuchen ve ondan sonra Abilerinle DIN tartismasina koyul... Senin yaptigin resmen ALLAHIN kitabina SIRK kosmaktir onu yetersiz bulmaktir.... benim sendne ögrenecegim ancak Hurafe olur.... und dazu bin ich viel zu Weise |
|
|||
Tevrat, Zebur
ve bir kac tane daha Resüllerin Suuflari icerisine olmasi lagzim... weiss aber nicht den Namen muss mal suchen
|
|
||||
oyuncak haline getirenler ne kurani
bütüyle ele alirlar ne de hadisleri.. cimbizlayip alay etmeleri bundandir herhalde!
kuran hz. muhammedin bizim icin en güzel örnek oldugunu söylüyor! simdi söylermisin en güzel örnegimiz hayati boyunca nerde nasil davranmis.. bunlari nasil bulabiliriz? |
|
|||
Evet oda Imam Hatipci ve otomatikmen
Hadiskolik ondada var.... Süleyman Hocada daha cok Hadisloliklik var....
Ama en azindan senin gibi Hadis DININI degilde Kurani Referans aliyorlar. ve söyledikleri Hadislerde 16 Hadisin icinden... yani Kuranda yeri bulunan Hadisler... YINEDE COK YANLIS.... HADISLER DINDEN ATILACAK.... ve atilmali... yoksa DIN temizlenmez ve Terör DINI olarak tur atar durur |
|
|||
HZ Muhammednin nbe yapitigini ancak
Allah bilir... kusura bakam, ama HZ. Muhammedin senin asker arkadasin olduguna ben inanmiyorum hahahah
O helde o söyle yapti falan filan deme bana.... sen bilemezsin... kimse bilemez... yapmis olsa olsa Kuranin söylediklerini yapmistir... baska bir sey yapmamistir |