| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Depresyona sokar adami dikkat
![]() ![]() Niran Ünsal - Ağlamaya Hazır Mısın Adına çizgi çektim yüreğimde dün gece Yoluna çukur kazdım göreceksin düşünce! Aklına ilk gelecek ben olduğuma göre...! Ağlamaya hazırmısın? ağlamaya zavallım! Niye diye sorarsan seni sana bıraktım... Kalemi kırıp attım gerçekleri görünce İpi boynuma taktım öleceksin çekince! Aklına ilk gelecek ben olduğuma göre...! Ağlamaya hazırmısın? ağlamaya zavallım! Niye diye sorarsan seni sana bıraktım... Geändert von gelincik02 (28.05.2009 um 23:25 Uhr). Grund: Yalnis. |
|
|||
|
|||
![]() Niran Ünsal - Izin ver
Günahımı çektim affet Ateşimi yeniden yak Ben sensiz bir hiçim Anladım artık ne olur İnadı bırak.. Her gece düşümde Seni misafir ettim Dayanacak gücüm yok Ben bu hasretten bittim Bu yürek bu sevdayı Söyle nasıl terk etsin Nereye gidersen git Sen bana emanetsin.. İzin ver boynuna sarılayım İzin ver yanına kıvrılayım Senle dargın kalamam İzin ver yine senin olayım.. |
|
|||
|
|||
![]() Niran Ünsal - Gitme Gülüm
Ayrılık hayır getırmez Gıtme gülüm su gönlümden Hasretlık bızı güldürmez Gıtme gülüm su gönlümden,su gönlümden Gıtme gülüm yüzüm gülmez Gıtme gülüm can dayanmaz Gıtme gülüm sensız olmaz Gıtme gülüm su gönlümden,su gönlümden Yadeller kıymetın bılmez Kımse benım gıbı sevmez Canım alsan sesım cıkmaz Gıtme gülüm su gönlümden,su gönlümden Gıtme gülüm yüzüm gülmez Gıtme gülüm can dayanmaz Gıtme gülüm sensız olmaz Gıtme gülüm su gönlümden,su gönlümden |
|
|||
|
|||
![]() oops ich wollte gar kein neues Thread eröffnen
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gercektende cok damar bir sarki..Ama ben aglamaya hazir degilim... Gülmek istiyorum ben
![]() Var git ecel zalim ecel üc gün ara ver Al basimdan bu sevdayi, götür yare ver ![]() Gelincik eger kazadan bir threat acipta silmek istiyorsan. "Bearbeiten"e tiklayacaksin ve sonra orda "löschen" yaziyor oraya tiklarsan silebiliyorsun |
|
|||
|
|||
![]() Aynen
![]() Aglamak istemiyosan damar dinleme arkidis ![]() Hmm ok danke, deneyim bi. Aber mal ehrlich; das ist die Aufgabe von Moderatoren aber die tun eh nix ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Die haben eine ganze Menge zu tun gelincik. Die müssen all die Texte lesen. Und schon allein davon könnte einigen recht schlecht dabei ergehen, dass sie davon kopfschmerzen kriegen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Meinste? Die lesen sich die Beiträge eh nicht durch. Öyle olsa herkes öyle rahat rahat birbirine küfür edemezdi.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Herkesle sanki devlet balosundaymis gibi diplomatik bir dille konusmaya gerek yok. Insanlar birbirileriyle didise bilirler. Ama bazilari bu oyunu beceremiyorlar. Bak mesela Tilki'nin Samara'yla oynamisi gayet "subtil" yani kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor ama pencelemiyor. Sirf o köseden o köseye kovaliyor ve tamara duvara karsi durdumuydu ve kacacak delik bulamadimiydi geri cekiliyor..Oyun bastan bastan baslasin diye ![]() Öyle didismeler buranin bazende tuzu biberi oluyor. Isin tadi dagdan gelme ayi höhürmeler olursa kaciyor.. bence yani ![]() Geändert von GoerenBilir (29.05.2009 um 00:02 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Hmm kimin kimle oynadigi hic belli olmaz
![]() Diplomatik bir insansin sen ama gözümden kacmadi ![]() |