| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cok severim sarkilarini. Sein Stil gefällt mir auch. Degisik, romantik, leidenschaftlich... in seinen Liedern
![]() Yana Yakila http://www.youtube.com/watch?v=dDzf6...eature=related Bitirdim neyim varsa türlü türlü acilarla bir kaderle bitmiyor kavgam hala sürüyor bilmedigin her yolu denedim senden sonra güzel ne varsa seninle var geri dön artik deli olma yok tasiyamam bu yükü yok yüregin sesi gücü öldürecek inan bu inat ikimizi! yana yakila agladim sana yana yakila dön diye bana ugruna neler harcadim canim anlamadinya |
|
|||
|
|||
![]() Bugün anladim
http://www.youtube.com/watch?v=XcyfK2buavA Bugün anladim beni sevmedigini Sadece tanidigin, sana yakin biriyim Bugün anladim beni sevmedigini Sadece varligina alistigin biriyim Kizginim canim ama kendime Laf anlatamadim su inatci gönlüme Kirginim canim ama kendime Sana kapilip giden su zavalli kalbime Git ne olur nasil olsa unuturum acilar bana kalsin dünya senin olsun Git ne olur nasil olsa alisirim hüzünler bana kalsin mutluluk senin olsun Bugün anladim Sana ait degilim sadece adini bildigin biriyim Bugün anladim beni sevmedigini sonuna geldigimi,herseyin bittigini kizginim canim ama kendime laf anlatamadim su inatci gönlüme ... |
|
|||
|
|||
![]() Sevdim ama sonu yoktu
http://www.youtube.com/watch?v=uNqZ9...eature=related ilk bakisinda gözlerine öyle dalip kalmisimki orda ilk öpüsünde dudaklarindan bir tadina kapildimki sorma göremedim icindeki ihaneti sevdim ama biliyordum sonu yoktu ben askin ahini,yasini bilirim bana ettiginle kaldim pisman olup dönersen geri ben ellerin olacagim simdi ben ne yapayim her gece yollara mi bakayim ihanetinle icin icin kimlere derdimi yanayim simdi ben neyleyim bu sehri atese mi vereyim ihanetinle yana yana bu sehri heba mi edeyim |
|
|||
|
|||
![]() Sevgilim her sabah hüzünle başlar
Her gecem uzun, soğuk üşüyorum Ne zaman biter bu hasret Ne zaman biter bu özlem dön artık... Şu an son mektubun elimde Gözyaşların da var üzerinde Yazarken ağlamışsın sevgilim Dayanmaz buna yüreğim... Aklımda son veda günü Duruşun bana bakışların Gözlerinden dudaklarından Öperim seni öperim... O tatlı hem acı sözleri satırları Okurken ağladım,yüreğime sakladım Ne olur üzülme mutlaka döneceğim Sevgimiz uğruna yaşıyorum hayattayım.. Şu an son mektubun elimde Gözyaşların da var üzerinde Yazarken ağlamışsın sevgilim Dayanmaz buna yüreğim... Aklımda son veda günü Duruşun bana bakışların Gözlerinden dudaklarından Öperim seni öperim... http://www.youtube.com/watch?v=Es0zqNhMx8M |
|
|||
|
|||
![]() yalan yalan gözlerimdeki inan
beni senden ayırır bu yürek ben aşkı gizlediğim gibi senden bir an dalıp kendimi unutup gün gibi anılarla avunup biraz daha kopuyorum senden durup düşünmek yetmiyor artık seni istiyor hergece bu beden kaçıp gitsek çok uzaklara sen ve ben yalancı şahidimdir ay benim her gece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın yalan değil sözlerimdeki inan eli mahkum susuyor bu yürek ben ahımı çekiyorum derinden biran kızıp her şeye küsüyor alıp kendimi yollara vuruyor biraz daha soğuyorum senden durup düşünmek yetmiyor artık seni istiyor her gece bu beden kaçıp gitsek çok uzaklara sen ve ben yalancı şahidimdir ay benim her gece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın durup düşünmek yetmiyor artık seni istiyor her gece bu beden kaçıp gitsek çok uzaklara sen ve ben yalancı şahidimdir ay benim her gece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın! |
|
|||
|
|||
![]() yalan sevgilim inanma ellere
kapılıp düşlere bana sitem etme hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği ben sadece seni hep seni sevdim inan sevgilim bir ben bilirim hasret acısı içimde saklı yaşadığım herşey yüzümde yazılı ben sadece seni hep seni sevdim aah seviyorum deli gibi ölümüne yaşıyorum acısını bile bile sevabını günahı çekiyorum yüreğimle seviyorum yalan sevgilim inanma ellere hayat savurdu beni yerden yere kurduğum hayaller yıkıldı birer birer ben sadece canım bir sana yandım aah seviyorum deli gibi ölümüne yaşıyoruma acısını bile bile sevabını günahı çekiyorum yüreğimle seviyorum aman aman allahım kaç yıl oldu bu aşk içinde yandı kül oldu ya beni kavuştur ya beni öldür bu yürek artık acınla doldu gönül yareler içinde oldu avare yandı pare pare yollarda mecnun misali billahi yanıyorum |
|
|||
|
|||
![]() Der typ geht mir mächtig auf die nerven. Genauso wie tarkan, serdar ortac, mustafa sandel mit seinen abartigen weibischen tänzen und auch die anderen jammerlappen.
Rocksänger sind viel cooler. |
|
|||
|
|||
![]() Burada aşkımız sona eriyor
İyi kötü günler burada bitiyor Seni ömür boyu unutmayacağım Her zaman seni hatırlayacağım Mecburen mi böyle sona erecekti Mecburen mi böyle bu aşk bitecekti Seni seviyorum nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi, katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi, bilmedik bilmedik bilmedik Oysa her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce Beraber o ilk gecemiz sanki bir rüya gibiydi Bitmesini istemedim bir ömür boyu boyu Zamanla alıştık her şeye, bu büyük sevgimize bile Her şey bu kadar basit yalan, yalan yalan her şey yalan Mecburen mi böyle sona erecekti Mecburen mi böyle bu aşk bitecekti Seni seviyorum nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni türkische musik |
|
|||
|
|||
![]() Beni affeder misin?
Bakar misin yüzüme Güvenir misin yeniden Sevisir miyiz eskisi gibi Ben sensiz neylerim Bu ömrü neyleyim Kalbim aglar yanar Hem mahçup hem kanar Gönül bu elbet Yandigi yere kadar Herseyin bedeli var Ihanetin en agir Sevgiyse elbet Gittigi yere kadar Herseyin bir sonu var Sevgilim beni affet Söyle yar beni unuttun mu? Kopardin mi yüreginden Sildin mi anilari Gömdün mü birer birer Gönül bu elbet Yandigi yere kadar Herseyin bedeli var Ihanetin en agir Sevgiyse elbet Gittigi yere kadar Herseyin bir sonu var Sevgilim beni affet |