| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Son albümü yine mükemmel olmus.Ich liebe diese Frau.Tavsiye ederim
![]() Yak gel ve senden ögrendim favorilerim ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2I0cm...eature=related Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para pulda Yalnız sanadır bu hasretim... Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada yen inadı sevdğim... Senden ögrendim http://www.youtube.com/watch?v=QQf1e...eature=related Gittin, kanadı kırık kuştum Sustum, sözlerime küstüm Hani kırılırsın siyaha Nöbet nöbet geceler boyunca Dün güne dize gelince Yürek acılara doyunca O tez dönüşün geç olunca Kendime tahammülü öğrendim Kördüm, bilendim Seni unutmayı öğrendim Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim Acıya duvar gibi durmayı öğrendim Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi Köksüz bağsız durmayı öğrendim Vazgeçtiysen hep sağanak yağışlarımdan Vazgeçtiysen bitmek bilmez kışlarımdan Korkma kimseye ödenecek borcum yok Yok saymayı ben senden öğrendim |
|
||||
|
||||
![]() Sırf sesini duymak için dinleyebilirim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sesi harika, sarkilari harika, sahnede durusu, sarki söylerkenki hareketleri..cok asil.. Eski Emel Sayin tarzi gibi sanki. Onunda sahnedeki durusu cok asildi. Sarkilari söylerken dinleyicileri kendinden gecirirdi.
Benim icin üzülme gözlerin nemli nemli basini hic öne egme ayrilik olur degilki aah benim icin üzülme bundan sonra adini kirk yilda bir anarim sende kaybettigimi baskasinda ararim benim icin üzülme sevgim yasamaz hic, aglamak bana düser bir ömür harap oldu aah aglama bana düser bundan sonra adini kirk yilda bir anarim sende kaybettigimi baskasinda ararim benim icin üzülme |
|
|||
|
|||
![]() Ates düstügü yeri yakar
Hep benmi sevecegim, benmi özleyecegim sabahlara kadar seni ben mi düsünecegim? Olmaz artik sevgilim, olmaz artik bu kadar bilmiyormusun ates düstügü yeri yakar Ben böyle kahrolurken sen orali degilsin Bu ask bizim degilmi sen nasil sevgilisin? Olmaz artik bir tanem olmaz artik bu kadar bilmiyormusun ates düstügü yeri yakar |