| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Herkese selam,
Arkadaşlar süprize hazır olun, sizlere fantazi edebiyatını tanrılarını sunuyoruz: İskandinav mitolojisinin en önemli karakteri Thor'un Gökgürültüsü Çağaları çizgi romanı tamamen Türkçe ve ücretsiz. Tek yapmanız gereken www.fanzinci.com adresini ziyaret etmek. Herkese iyi okumalar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zaten Danimarka, Isvev ve Norvec'e bir Türk ayak bastimiydi gülücüklerle karsilaniyorlar. Hacivatimiz, Karagözümüz her yerde asilli. Türk tarihinden ve mitelojisinden figürler her yerde göze carpiyor. Bizde onlardan asaga kalmayalim ve onlarin kültürüne saygi gösterilim ve sevgimizi esigemeyelim degil mi? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Yaptığınız harika eleştiri açıkçası çok sevindirciydi. Lütfen teşekkürlerimi kabul edin. Tespitlerinize katılmakla birlikte Fanzinci'de kültürler arası ilişkilere özellikle dikkat ettiğimizi vurgulamak istiyorum. Thor'un ilerleyen sayılarıyla birlikte İskandinav kültürünün temelleri hakkında olduğu kadar kendi kültürümüzün efsaneleri, söylenceleri hakkında da detaylı bilgilere yer vereceğimizi söyleyebilirim. Umarım hem çizgi romanlarımızı hem de yazılarımızı izlemeye devam edersiniz. En içten saygılarımla. |
|
||||
|
||||
![]() Tekrar selamlar,
Thor Gök Gürültüsü Çağları'nın ikinci sayısının www.fanzinci.com sitesinde yayında olduğunu bildirmek istedim. Galeriler kısmından ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Saygılar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Merhabalar,
Nihayet Kadim Asgard Üçlemesi'nin ikinci kitabı "Thor: Kan Hükümranlığı"yla karşınızdayız. Tek yapmanız gereken her zamanki gibi http://www.fanzinci.com adresini ziyaret etmek. Görüş ve önerilerinizi de forumlarımıza yapabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi okumalar... |
|
||||
|
||||
![]() Herkese selam,
Nihayet Kadim Asgard Üçlemesi'ni tamamladık. Thor'un son sayısı "Harp Gemisi"ni www.fanzinci.com adresinden okuyabilirsiniz. Saygılar |