| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Siz neyin kafasini yasiyorsunuz ya Allah askina? Bana verinden biraz bende cekiyim.
Diyelim ki, bir kari koca kavga ediyor ve sonra kari kocasinin bütün pisligini ortaya döküyor, senin mantinga göre kocaya suc vermemek lazim. Cemaat ile bein Istanbul'un imamiyim diyen Erdogan düne kadar beraber yürümediler mi bu yollardan? Ehhh? Ben Erdogan'a serefsiz dediigim icin hakaet etmis olmuyorum. Cumhurbaskani secilirken, ki 2,5 millyon gecersiz mühürsüz oy gecerli sayidi, cumhurbaskani secilirken, tarafsiz cumhurbaskani olacagina dair namusuu ve serefi üzerine yemin etmemis mi idi? Tarafsiz cumhurbaskanligi yapiyor mu? Yok! Ehhh! O zaman serefsizin taaa kendisi. Ona da resmi tasdikli serefsizin taa kendisi.. Nerden tutsak sizi elimizde kaliyorsunuz mide bulandirici pislikten. Deveye sormuslar, boynun niye egri diye. Deve de demis ki,nerem dogru ki? Zitat:
Geändert von Damoklesschwert (06.12.2022 um 11:55 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Dost kalemler güzel degerlemisler hamburgarci kemali
VİZYON BELGESİ ✍️ Sağımda Jeremy solumda Daron Biliyorum dünya, rakibin benim Fonların başında bekliyor baron Geliyorum dünya, rakibin benim Oturduğu yerde vizyon belgesi Dakika bir gol bir düştü gölgesi Danışman sanıyor müstemlekesi Dalıyorum dünya, rakibin benim "Tarih böyle olay kaydetmemiştir" Umarım aklını kaybetmemiştir İstiklâlini hiç reddetmemiştir Gülüyorum dünya, rakibin benim Telekonferansla çalışan sistem O kadar kolay mı uzaktan gözlem Kel başına sürer, olsaydı merhem Çalıyorum dünya, rakibin benim Acaba vizyon mu vizyonsuzluk mu Hıyarım diyene koşan tuzluk mu Ayakkabı, çorap yoksa tozluk mu Salıyorum dünya, rakibin benim Sen Atatürk’ü hiç anlamamışsın Sözlerini duyup dinlememişsin Duymuş olsan bile tınlamamışsın Solluyorum dünya, rakibin benim Kabul ediyorum kendi suçumu Bir şey olmaz benden yırtsam kıçımı Ne günah işledim diye saçımı Yoluyorum dünya, rakibin benim Ocağa koyduğum sütü taşırıp Üçü sağdan beşi soldan aşırıp Ne yapsam olmuyor ben de şaşırıp Kalıyorum dünya, rakibin benim Türkmenoğlu der ki; bakmam hiç söze Selam Hacivat’a ve Karagöz’e Millî olmasa da riskleri göze Alıyorum dünya, rakibin benim Türkmenoğlu (Şükrü Atay) DOST YÜREĞİNDEN SÜZÜLENLER (Sonsuz teşekkürlerimle) Metheder masayı, altı artı bir, Ellerinde kara, yüzlerdedir kir, Utanmadan buna, diyor ki fikir, Sallıyorum dünya, rakibin benim... O sallar el güler, dinleyen uyur, Ayağın çıkarıp, gel önden buyur, İçinde fikrin yok, bu halka duyur, Solluyorum dünya, rakibin benim... Nurettin GÜLBEY Bizi bekliyor da acı reçete Alışmalıyız Ustam bu gerçeğe Doğruyu söylersin velakin sen de Armut piş ağzıma düş, hani nerde DENİZ_TAYANÇ Bedava hamburger yedirmez coni Şimdi Almanya’da bekliyor toni Ulan bu milleti ne sandın huni Ballıyorum dünya, rakibin benim MUSTAFAOĞLU İLYAS Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() AKP'liler cidden Almanya'nin bizi kiskanidigini saniyor. Icler acisi bir durum. Güleyim mi aglayim mi...
Erzurumlu'nun dilinden ülkenin ekonomik durumu: "Hesaba bakirem hac farz olmuş, cüzdana bakirem zekâta muhtacız." Tayyip Erdoğan & Bilal Erdoğan Telefon Konuşması https://youtu.be/aeytLBm62eo |