| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sessizce icimi saran huzur....
|
|
||||
|
||||
![]() Kafam agriyor , bütün gün yagmur bütün gün bura baktim. Simdi akdenizin sularinda yüzmek varken. Yazik bana, yazik her saniyeye burda kaybettigim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Su an tek ve en büyük sorun bu olsaydi,akdenizin sulari!
|
|
||||
|
||||
![]() bilmemki sanki güzel bir ak$am gibi...
|
|
||||
|
||||
![]() Bu akdenizin sularini, topragini paylasamadiklarindan degilmi bu akilan Kanlar? Binlerce yil birlikte yasayan birbirine akraba insanlar birbirini öldürüyor. Kac defa dedim: bati eski silahlarini dökecek yer ariyor ve müslümanlarin üstüne döküyor. 4. Skandal yaziyordu almanlar eski, bozuk silahlari yolluyor diye. Ne kadar türk kürt kavgasi etsekte bize batidan fayda yok ancak zarari var bunu anlayinca kan akmaz
|
|
||||
|
||||
![]() Bir i$ kari$tiriyorsun bence yok ba$ka bir ihtimalin..
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Ya cok yanli$ zamanda kar$ila$tik,yada hic kar$ila$mamasi iki insandik..
|
|
|||
|
|||
![]() Kirli silahlar,sahibini vurur derler!Suan türkiye üzerinde oynanan oyunun birinci derecede sorumlusu;Gerici yobaz Rant lordlari toplulug Erdogan gürühunun ürünüdür!9 kisi yasamin yitirdi yüzlerce yarali var,insan oldugunu düsünen herkesin,bu gürühu lanetlemye cagiriyorum..!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Yüce Allah'im sana sonsuz kere sükürler olsun! Her tuttugumu altin ediyorsun! Bana hayir, bereket ve risk kapilarini aciyorsun. Sana ne kadar sükür etsem azdir!
Bu sene Amasya'da vekaletten lokma dagittirdim ve seneye insallah Hacibektas ilcesinde kendim muhtac canlara dagitacagim! |