| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Sagol beni bu kadar düsündügün icin. Allah'ta sana hakkimda ne düsünüyorsan 10 katini versin dostum ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
wie du darauf kommst ist mir schleierhaft, aber vielleicht wolltest nur eine einleitung für deine geschichtchen zurecht legen. lastosch ich finde es sehr gut das du endlich mal arbeitest und dir auch bestimmt bald einen eigenen haushalt zulegen kannst. benim sözlerimi dinleyip adam olacaksin. keske daha önceleri beni dinleyip bu yasa kadar beklemeseydin. gelelim senin yalanlarina siehe -> http://www.vaybee.de/forum/showthrea...50#post2058920 hala cevap vermiyor kiviriyorsun. bak lastosch ciddiyetini yitiriyorsun. seni artik kimse adam yerine koymaz. kacmak bir cözüm degildir. hayatinda ilk defa omurgali ol ve gercekleri söyle. |
|
|||
|
|||
![]() Ihtiyaci olan insanlara Huzur, Tebessüm, Hürriyet, Adalet, Efendilik, Para, is, okuma imkani ve bunun gibi seyler götürmek ve sag salim geri gelmek, ama mahcup etmeden, insanlari utandirmadan, ezmeden, bir elin verdigini diger el görmeyecek metoduyla...bunlar benim icin bugün ki anlatilan Asktan daha mühim...
Hizmet aski, Millet aski senin söyledigin asktan daha cok yakici ![]() Ama en mühim noktasi; yalniz cekilmez! Hizmet bile olsa yaninda senin gibi hizmet eden dostlarin olacak, onlardan insanlik ögreneceksin, onlarda tabii senden ögrenecek. Onlarin yüzünü güldüreceksin, onlarda seni güldürecek..Onlari koruyacak ve dinleyeceksin, onlarda seni Koruyacak ve dinleyecek... yani ask güzelse, baska güzelliklerde var onu bilmeni istedim ![]() Ask meselesinde sanssizlik yasarsan Hizmet yoluna git. Ama sevdigin kisi ile istediginiz olursa, mutlu bir ev aile kurarsaniz güzel cocuklar yetistir ![]() sonra, herrlichkeit veya the last time dostum'a talebe olarak yolla ![]() Geändert von Cakabeyy (27.03.2013 um 20:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() @OnMyOwn
senin güzel konu kimileri yine cöplüge cevirmis. Kendi adima ve burayi namina yakisir bir sekilde cöplüge ceviren o zat-i muhterem adina utanarak senden özür diliyorum... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
huzur, hürriyet, adalet, efendilik, para ve pul paylasmadikca güzel degil. paylasipta gelecek nesillerimizi egitirsek bize huzur ve mutluluk veriyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Und dann seine Nick wahlen, dass zeigt immer dass er einen Minderwertigkeitskomplex hat. Und manchmal kommen diese auch zu Tage indem er wieder ausrastet mit irgendwelchen Nicks. Er ist einfach nur ein Nichts, mehr ist er nicht. Hier im Forum ist er weil er sich in eine Traumwelt flüchtet wo er ein Mächtiger Mann ist. Eigentlich nur traurig. Mich erinnert er an so einen kleinen Hund, der mit dem Stöckchien steht und mit dem Schwanz wedelt. Mehr eigentlich nicht. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Eine Haschpflanze ist noch lange kein Chemieunternehmen mein Junge! |
|
||||
|
||||
![]() hey dallosch wo bleiben deine beleidigungen?
|
|
|||
|
|||
![]() Tja dass Verwirrt dich, ne?
|
|
||||
|
||||
![]() |