Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 01.02.2023, 18:14
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard 5 Benzemez Arti Feto Arti Pkka--2

SAPKA DÜSTÜ KEL GÖRÜNDÜ

Ali ve kankaları Alman'dan aferini kaptı

Ali Babacan'ın açıklanan 'Ortak Mutabakat Metni' için "Avrupa görecek, aferin Türkiye'ye diyecek" sözleri sonrası Alman basınından Der Spiegel, hazırlanan programı öven bir haber yaptı.

YANI AFERIN KAPTI,KILICSIZ OGLU ABD DEN BAS DANISMAN ALIYOR

BU ALCAKLAR CONILERDEN TONILERDEN DIREKTIF ALARAK TÜRKIYEYI YÖNETECEKLERINI SANIYORLAR
Halki manyakmi saniyorlar
Battikca batiyorlar ....
Alt 03.02.2023, 00:37
Benutzerbild von Damoklesschwert
Damoklesschwert Damoklesschwert ist offline
Benutzer

Standard

Tavuğun poposundan çıkan yumurtaya anında mühür zorunlu ama, oy pusulasına mühüre gerek yoktu. Hadi gel gülme...Koskaca Türkiye Cumhuriyeti DEVLETINI VE KURUMLARINI DINGO'NUN AHIRINA CEVIRDI MALAKLAR!

Bes milyon oy gecersiz sayildi ve iki bucuk milyon mühürsüz oy kullanildi. Millet tek adam rejimi istiyormus? Nah istiyordu...

Ama biu defa, Türk Gencligi sandiklari caniyla basiyla koruyacak! Dostlarin gögsü kabarsin, düsmansa korkmasin, TITRESIN!

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
SAPKA DÜSTÜ KEL GÖRÜNDÜ

Ali ve kankaları Alman'dan aferini kaptı

Ali Babacan'ın açıklanan 'Ortak Mutabakat Metni' için "Avrupa görecek, aferin Türkiye'ye diyecek" sözleri sonrası Alman basınından Der Spiegel, hazırlanan programı öven bir haber yaptı.

YANI AFERIN KAPTI,KILICSIZ OGLU ABD DEN BAS DANISMAN ALIYOR

BU ALCAKLAR CONILERDEN TONILERDEN DIREKTIF ALARAK TÜRKIYEYI YÖNETECEKLERINI SANIYORLAR
Halki manyakmi saniyorlar
Battikca batiyorlar ....

Geändert von Damoklesschwert (03.02.2023 um 00:55 Uhr).
Alt 03.02.2023, 23:54
Erfahrener Benutzer

Standard

Birakin Türkiye düsmanlarinin zirvalarini..Zerre kadar haklilik payiniz olsa, ANKARA ISTANBUL gibil belediyeleri, bagnaz chp nin insafina birakmazlardi...adam Istanbuldan cok atinayla ilgileniyor.Makariosun heykelini dikmekle hizini alamamis, pontus kalintisi,Halic lagim kokmaya basladi ... PKK lilleri belediyeye yerlestirmekle mesgul...
...Simdida HDP ne derse onu yapiyorlar...Dagdaki terörist baslari CHP ye aferin yolluyorsa Fetocular Stern gibi dergiler aferin diyorsa BIZIM MILLET BUNLARA OY VERECEK KADAR AHMAK DEGIL...!!Sanki bunlar AKP ye calisiyorlar bukadar sacma programmi olur:-)

Zitat:
Zitat von Damoklesschwert Beitrag anzeigen
Tavuğun poposundan çıkan yumurtaya anında mühür zorunlu ama, oy pusulasına mühüre gerek yoktu. Hadi gel gülme...Koskaca Türkiye Cumhuriyeti DEVLETINI VE KURUMLARINI DINGO'NUN AHIRINA CEVIRDI MALAKLAR!

Bes milyon oy gecersiz sayildi ve iki bucuk milyon mühürsüz oy kullanildi. Millet tek adam rejimi istiyormus? Nah istiyordu...

Ama biu defa, Türk Gencligi sandiklari caniyla basiyla koruyacak! Dostlarin gögsü kabarsin, düsmansa korkmasin, TITRESIN!
Alt 04.02.2023, 00:58
Benutzer

Standard

‘Eğer; Hak haksızlıktan yüce,
sevgi nefretten üstün,
aydınlık karanlıktan güçlüyse..
Çaresi yok usta…Biz kazanacağız!..’BIZ!!!

Altimiz birimiz icin, birimiz de altimiz icin, heoimiz de milletimiz icin. BIZ KAZANACAGIZ

Zitat:
Birakin Türkiye düsmanlarinin zirvalarini..Zerre kadar haklilik payiniz olsa, ANKARA ISTANBUL gibil belediyeleri, bagnaz chp nin insafina birakmazlardi...adam Istanbuldan cok atinayla ilgileniyor.Makariosun heykelini dikmekle hizini alamamis, pontus kalintisi,Halic lagim kokmaya basladi ... PKK lilleri belediyeye yerlestirmekle mesgul...
...Simdida HDP ne derse onu yapiyorlar...Dagdaki terörist baslari CHP ye aferin yolluyorsa Fetocular Stern gibi dergiler aferin diyorsa BIZIM MILLET BUNLARA OY VERECEK KADAR AHMAK DEGIL...!!Sanki bunlar AKP ye calisiyorlar bukadar sacma programmi olur:-)
Alt 08.03.2023, 10:51
Erfahrener Benutzer

Standard demokrasininkilici:-))mi Fetonun kilicimi?

https://www.facebook.com/milli.dinam...?sfnsn=scwspwa

Hani demokrasininkiliciydin bunca olup bitenlere neden sesiniz sedan/iz cikmiyor
sizigidi sanal troller sizi

fetocularin kopyalanmis sacma sapan vidiolarina ümüt var olanlar
hadin bakalim zerre insanlik gururunuz varsa bu kasette olup bitenlere tepkilerinizi gösterin
ona göre bizda adil oldugunuza kanat getirelim...
Alinsize ablaniz!

Zitat:
‘Eğer; Hak haksızlıktan yüce,
sevgi nefretten üstün,
aydınlık karanlıktan güçlüyse..
Çaresi yok usta…Biz kazanacağız!..’BIZ!!!

Altimiz birimiz icin, birimiz de altimiz icin, heoimiz de milletimiz icin. BIZ KAZANACAGIZ
Alt 09.03.2023, 21:16
Benutzer

Standard

O videolar sacma sapman degil. O videolar bagimsiz uzmanlar tarafinfan dogrulugu tasdiklensmis videolar.
Baz istasyonlari metrik bilgileri yani, hangi, numara, kim, nerde vesailer tutarlar. Hepsi dogru cikti ve Erdogan'i, ailesini, akrabalarini ve cevresinin ne kadar büyük vurgunlar yapan hirsizlar toplulugu oldugunu ortaya koydu.

Ahmet Davutoglu bile bile bunlarin ne mal oldugunu ortaya koydu:

Davutoğlu: Benden sonraki başbakan ve bakanlar milyarlarına milyar kattı, haram yediler!(videoyou izlemek icin linki tiklayin)

Zitat:

Hani demokrasininkiliciydin bunca olup bitenlere neden sesiniz sedan/iz cikmiyor
sizigidi sanal troller sizi

fetocularin kopyalanmis sacma sapan vidiolarina ümüt var olanlar
hadin bakalim zerre insanlik gururunuz varsa bu kasette olup bitenlere tepkilerinizi gösterin
ona göre bizda adil oldugunuza kanat getirelim...
Alinsize ablaniz!

Geändert von Damoklesschwert (09.03.2023 um 21:18 Uhr).
Alt 10.03.2023, 21:03
Benutzer

Standard

@Turokoglutürkiye

Sen bu milletin amina koyanlari taniyorsmusun? 5'li cete nedir bu milletin amina nasil koyuyorlar blliyor musun? Bunlardan birisi olan Mehmet Cengiz'in (Cengiz Holding CEO Mehmet Cengiz) BU MILLETIN AMINA KOYACAGIZ DIYENLERERIN yüz milonlarca EURO vergi borcundan muhaf edildigini biliyormusun?
BIR NUMARA ERDOGAN'DIR diyen 5'li cete elemani,/ her önüme gelen kadini ziksem, Türkiye'de kadin kalmazdi ) diyen ALI AGAOGLU'NU taniyormusun? Müfit Gürtuna dönemide IBB'de memurken
devletin ve kamunun malini zimmetine gecirmekten ve yüz kizartici suc islemekten dolayi görevinden men edilen ve su sirf ortaya cikan 18 Hollanda sirketinde 28 Millyar US Dollar ambarladigini biliyormusun?
Oglunun Singapurlar'da kumarhanelerden cikmadigini ve masaj salonlarini (masaj salonunun ne anlama geldigini her halde biliyorsundur) kendine mesken ettigini biliyormusun?
Binali Yildirimin' alesini oldugunu gibi Kizilay'in yönetim kurulunu doldurdugunu biliyormusun? Kizilay vasitasiyla Manhattan' gibi bir yerde Bilal Erdgaon Amerika'ya 7 milyar US dollar para cikarakrak sözde "ögrenci yurdu" kurdugunu biliyormusun?

128 milyar artik 450 milyar ne kadar eder? Iste o kadar parayi yurt disina kacirdilar. Türkiye'ye verdikleri zarar bu hesabin icinde degil.

Herhade Emine hanimin sirf 50.000 US Dollar'ciga canta almasini hesaba katmak ayiba kacar degil mi? Deve de kulagi birak deniz de kum bile degil.
Hz. Ömer'in yirtik gömlegi, peygamber karnini 2 hurma ile doyuyur gazelleri ile saf ve samimi müslümanlari kandirdilar ve camileri AKP'nin bürosu haline cevirdeler. netice ortada camiler bombos, Türkiye'de atheizim en cok yükselen görüsün olmakte dünya ücüncüsü..

Demprem paralari toplanmisti nerdeler? Dogal afet ve deprem vergileri toplaniyordu 1999'dan beri. O para nerde? Boklu derede!

Gerceklerin er ya da gec ortaya cikma gibi bir özelligi var! Yok Fetö'ydü, yok yalandi, yok suydu buydu diyerek gercekler gizlenemez.
Bu millet AKP'nin biletini kesti. Yolcudur Abbas, ne yapsan duramaz.

Haa bu arada kulagimiza geldi, Erdogan ve tayfasi, baska SADAT milisleri kuruyorlarmis. Bu anayasal düzeni silah zoruyla yikmak gayretidir ve adina terröristlik derler. Dedigim gibi bu milletin bagrindan cikan Kuvay-i Milliye bu milleti her türlü ic ve dis düsmana karsi koruyacak güctedir. ADNAN TANRIVERDI, ANANI SIKTIRME! ADNAN TANRIVERDILER, BU MILLETIN AMINA KOYDUNUZ, AMA SIRA SIZDE....

DAVUTOGLU'DAN HODRI MEYDAN:

https://youtu.be/lvwLFwHrMMc

Geändert von Damoklesschwert (10.03.2023 um 21:24 Uhr).
Alt 11.03.2023, 00:46
Erfahrener Benutzer

Standard

Demokrasinin kesmeyen kirik kilici
Neden güncelden kaciyorsun!!Deveksu gibi basinizi kume sokarak aciginizi kapanacaginimi saniyorsunuz.....
ACIK ACIK DELIL ASTIM ABLANIZIN NE MAL OLDUGUNU GÖSTEREN VIDIOYA TEK KELIME EDEMEYIP
yüzdedoksan sekizi yalan oldugu isbat edildigi halde
Feto ve Pkk capucularinin yalanlarinin arkasina siginip politikami yaptiginizi saniyorsunuz

Adamlar sizin 80 yilda yaptiginizin 5 mislindan fazla eser verdi bu ülkeye..400 milyar calarakmi yaptiler bunu:-))) Diyelim bunlar hirsiz, hirsizlerlan birlikte olan davutun ogluylan babacani, Merali neden yaniniza aldiniz?
Nerden baksaniz tutacak daliniz yoktur
Bu zirvalariniz artik su aldi...80 yilda bir Wc kagitinin bulusuna bile imza atamayan, heykelden baska tas dikemeyen kemalist sapkinlar
Yapilanlara camur atarak iktidara geleceklerini saniyorlar...

2 ay sonra burdaysak görüsürüz
yaz bir kenara..dogu bati sömürgecileri PKK feto nekadar Türk düsmani varsa bir araya geldiginiz halde
O Makama gelemiyeceksiniz
Halk cok agir bir tokat vuracaktir size..
Alin size bir slogan vereyim

BEN KEMAL GELIYORUM
Coni icazet verdi
Feto murada erdi
Soros yardim gönderdi
Kandili yaliyorum
BEN KEMAL GELIYORUM

Geändert von turkogluturkiye (11.03.2023 um 00:50 Uhr).
Alt 11.03.2023, 22:04
Benutzer

Standard

AKP'nin maasli 10.000 troll ordusu var. Bunlar algi operasyonu icin var. Ben kurgulara, reklamlara bakmam. Ben rakamlara bakarim.

Meral abla olmasaydi Millet Itifaki olmazdi. Milleti Itfaki da bu milletin umudu olamazdi. Her türlü pürüzlere ve engellere ragmen iktidar yolumuzda ilerliyoruz.
Mayis ayinin secimden sonra burda olacagimi düsünmüyorum. Herseyin bir sonu var. Bakip görecegiz.

Zitat:
Demokrasinin kesmeyen kirik kilici
Neden güncelden kaciyorsun!!Deveksu gibi basinizi kume sokarak aciginizi kapanacaginimi saniyorsunuz.....
ACIK ACIK DELIL ASTIM ABLANIZIN NE MAL OLDUGUNU GÖSTEREN VIDIOYA TEK KELIME EDEMEYIP
yüzdedoksan sekizi yalan oldugu isbat edildigi halde
Feto ve Pkk capucularinin yalanlarinin arkasina siginip politikami yaptiginizi saniyorsunuz

Adamlar sizin 80 yilda yaptiginizin 5 mislindan fazla eser verdi bu ülkeye..400 milyar calarakmi yaptiler bunu:-))) Diyelim bunlar hirsiz, hirsizlerlan birlikte olan davutun ogluylan babacani, Merali neden yaniniza aldiniz?
Nerden baksaniz tutacak daliniz yoktur
Bu zirvalariniz artik su aldi...80 yilda bir Wc kagitinin bulusuna bile imza atamayan, heykelden baska tas dikemeyen kemalist sapkinlar
Yapilanlara camur atarak iktidara geleceklerini saniyorlar...

2 ay sonra burdaysak görüsürüz
yaz bir kenara..dogu bati sömürgecileri PKK feto nekadar Türk düsmani varsa bir araya geldiginiz halde
O Makama gelemiyeceksiniz
Halk cok agir bir tokat vuracaktir size..
Alin size bir slogan vereyim

BEN KEMAL GELIYORUM
Coni icazet verdi
Feto murada erdi
Soros yardim gönderdi
Kandili yaliyorum
BEN KEMAL GELIYORUM
Alt 13.03.2023, 00:24
Erfahrener Benutzer

Standard

Trol:-)
Dogrudur,herkes kendinden bilir yediginden ikram eder
secimden sonra trollere kemikleri verilir islevleri kalmaz ne burda olurlar nede baska yerde ..SAdece yenilirlerse efendilerinin sokaklari karistirin sandiklarda hile yapildi bahanesini ileri sürerek yakin yikin derse, mesaileri uzayabilir...
Zaten simdiden basladilar algi yapmaya...yenileceklerini sezdiler herhalde
Zaten efendilerinin gayesi Türkiyenin refahi gelecegi degil, Nasil fetoyu kullanarak darbeye kalkip Türkiyeyi karistirmayi denediler, simdide 6 benzemezi bir araya getirerek, ayni senaryoyu tekarar deniyorlar.Birdaha sokaklari karistirmaya kalkarlarsa, Millet bu sefer köklerini kazir.Cünkü bu millet artik darbe yiye yiye uyandi ...Ben bir vatan perver olarak Partizanlik yapmiyorum ona buna oy verin demiyorum;ABD nin Avrupanin Isril`in, Yunanin Kandildeki Teröristlerin destekledigi partilerin vatana millete hic bir hayri olmayacagini bildigim icin Hükümetin hakli taraflarini destekleyip yalan ve iftiralara kulak asmayin diyorum !

Arif olmaya gerek yoktur, kimlerin satilmis kukla oldugunu anlamak icin, millet(!) zillet itifakini Bütün Türkiye düsmanlari neden destekliyor? diye düsünmek yeterli

Zitat:
AKP'nin maasli 10.000 troll ordusu var. Bunlar algi operasyonu icin var. Ben kurgulara, reklamlara bakmam. Ben rakamlara bakarim.

Meral abla olmasaydi Millet Itifaki olmazdi. Milleti Itfaki da bu milletin umudu olamazdi. Her türlü pürüzlere ve engellere ragmen iktidar yolumuzda ilerliyoruz.
Mayis ayinin secimden sonra burda olacagimi düsünmüyorum. Herseyin bir sonu var. Bakip görecegiz.
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche