| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Namazdayken defalarca bicaklanmasina ragmen namazini boyzmayan ve namaz bittikten sonra bir köseye gecip sessizce SEHIT olan YIGIDIN adidir HZ. ALI
|
|
|||
|
|||
![]() Hizli yükselenlere imreniyorlar
oysa en hizli yükselenler: -Toz -duman -saman ve -tüy dür |
|
|||
|
|||
![]() KAYNANA: Caydanlik gibidir, fokur foku kaynak
GELIN: Demlik gibidir, sinsi sinsi demlenir DAMAT: Bardak gibidir, bir gelin doldurur birde kaynana GÖRÜMCE: Cay kasigi gibidir, arada bir gelir ortaligi karistirir COCUK: Seker gibidir, ortaligi tatlandirir |
|
|||
|
|||
![]() Bırak gitsin, dönerse zaten senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
|
|
|||
|
|||
![]() Herseyi affedin
ama vataniniza ihanet edenleri asla affetmeyin!!! Geändert von DevDalga (20.07.2016 um 00:11 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez.
Bazen canı aptallarla tartışmak istemiyordur. |
|
|||
|
|||
![]() 1 delil ile 40 alimi yendim,
40 delil ile 1 cahili yenemedim... |
|
|||
|
|||
![]() Kazandikca bölüsemiyorsan - Elini sorgula
Konustukca kirici oluyorsan - Dilini sorgula Yürüdükce menzilden cikiyorsan - Yolunu sorgula Ömür gectikce yerinde sayiyorsan - Gününü sorgula Sevdikce vefasizlasiyorsan - Gönlünü sorgula Hangi halde olursan ol - SONUNU sorgula |
|
||||
|
||||
![]() Ey dünya zevkini düşünüp hastalıktan ıztırap çeken kardeşim! Bu dünya eğer daimî olsaydı ve yolumuzda ölüm olmasaydı ve firak ve zevâlin rüzgârları esmeseydi ve musibetli, fırtınalı istikbalde mânevî kış mevsimleri olmasaydı, ben de seninle beraber senin haline acıyacaktım. Fakat madem dünya birgün bize "Haydi, dışarı" diyecek, feryadımızdan kulağını kapayacak. O bizi dışarı kovmadan, biz bu hastalıklar ikazatıyla şimdiden onun aşkından vazgeçmeliyiz. O bizi terk etmeden, kalben onu terke çalışmalıyız.
Risale i Nur |
|
||||
|
||||
![]() Sözler Cok güzel! tesekkürler
|