| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Das ist der Grund, warum soviele gegen die Beiden + Gefolge sind. Was jedoch unglaublicher ist: Die Zwei schämen sich nicht einmal, sondern fühlen sich auf dem sicheren Ast. Krass! :-)
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
SENIN YALANLARINA KIMLER INANSIN?????? ![]() PISKOPATMISIN SEN OLM?????? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BU YÜZDEN MI BURDAKI KARILAR SENDEN NEFRET EDIYORrrrr????? ORUSPU FEYZADEDEN HARIC ![]() GÖSTERSENE LAN BIZE SIFATINI MALINI MÜLKÜNÜ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
HA SIKTIRRRRRRRRR |
|
||||
|
||||
![]() Eyvallah!!!!
Benden Sonra Gelenler Bu Herıfı Sıksın!!!! Havada Coooooh Güzelmıs Yaw ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ben de bu '' ŞEREFSİZE'' aynısını yazıyorum mesajlaşıyoruz ibneyle, ama sürekli kıvırıyor, sürekli (!). Yahu yiğidin malı meydandadır demişler, nedne sakınıyor ki? '' Yırtındığınla'' kalacaksın diyor. İzah etmeye çalışıyorum diyorum ki müptezele '' Benim ki yırtınmak değil, zaman daha fazla geçmeden hesabı kapatmak, OROSPUÇOCUĞU olan birini ( delikanlılıkla alakası olmasa da) delikanlılığa sevk etmek, teşvik etmek. Diyorum anlatıyorum '' 2 aydır çalışmıyorum borcum harcım var imkanım yok, işadamı olduğunu iddia eden sensin GÜÇ (!) sahibi olduğunu iddia eden sensin gel '' diyorum ama hala alakaya maydanoz laflar diyor. Ama bilmesi gerekli ki, gerçekten '' ÖLÜM'' olsa ben bu ipneyi bir şekilde gene bulacağım. Şimdi kendi aleminde kendini kandırsın '' nasıl olsa sanal çekirge gibi zıplarım, bunlar öter öter birşey yapamazlar'' diye. Allah'ıma and olsun ben bu ŞEREFSİZİ en ummadığı anda göçerteceğim. Bak bile bile aşikar gözümü budaktan sakınmadan yazıyorum foruma, panoya, kendi mesaj kutusuna hani götümden korkum olsa bütün bunları yapmaya ne hacet. İşadamı olan insan yol yordam da bilir defalarca açık kapı da bıraktım '' beni meşru ya da gayri meşru yollarla yoket yoksa ben seni yokedeceğim'' diye ama TIK yok. Merhamet çok güzel bir duygudur hem de çok güzel bence tüm duyguların temelidir. Ama buna merhamet göstermek yürekten iyi delikanlı insanlara ihanet olur (!)
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Önce bunu bi acikla T9, su resmini yükle de, herkes su cok yakisikli yorgan yatak 50kg kel bücürü görelim... Vaybee'de yasamaktan gerceklerle baglantin kopmus, Keloglan'dan prens oldugu nerde görülmüs? Bizim gördüklerimiz Lara'yi dilinden düsürmemen! Lara'yi anmadigin bir yazin yok forumda! Kenan ve T9 (Mikail mi?) akil var mantik var? Siz ikiniz yasca benden bile büyüksüz ki ben 40 yasindayim, 72'dogumlu' da degilim... Lara gibi alimli, genc, zeki ve güzel bir bayan sizin gibi soytarrlarla ne yapsin? Burda kendi reklamini yapan iki kisi var, biri Mikail digeri de Kenan! Ikisini üst üst koy seyrangah'in boyu etmez! Oglum bende Lara'yi az cok tanidiysam, ben yanilmam! Agzinizla kus bile tutsaniz Lara sizin gibilerine taviz vermez ve muhattap olmaz. Hem kac defa ortaya yazdi ben yanimda ot tasimam diye! Geändert von seyrangah (20.04.2015 um 07:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kenan ya da Mikail, hanginizseniz, sizin gerceklerinizi bu forumda herkes cok iyi bilir! En basta da ben, ki siz bana bile iftara atmaya calistiniz! Bak yine Lara yazmissin! Bosuna ugrasma, Lara ne T9'a (Mikail'e?) ne de Kenan'a degil yüz vermek yüzüne bile bakmaz! Hersey ortada Lara'yi dilinden düsürmeyen, Mikail ile Kenan. Geändert von seyrangah (20.04.2015 um 07:39 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Herkes kendi hayatı, görgüsü vesaire sebeplerle, nezaketi de, saygıyı da herşeyi de bilir. Ağzı bozuk olmak, içindne geldiği gibi davranmak , içten pazarlıklı, kahpe ve kalleş olmaktan evladır ( iyidir) (!). Yerim senin lan ben seviyeni, ahlakını götoş!
|