| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Haluk Tolga İlhan - Dumanlı Dumanlı - Dara Duran 2017 YENİ ALBÜM
Vay göresim geldi Berçenek seni Dumanli dumanli oy bizim eller... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ferhat Göçer ve Müslüm Gürses - Olmasa Mektubun
Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmaz ki Geç kaldıktan sonra arama boşa Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi Sevmek birçok şeyi göze almaktır..... Istanbul'da Alaf 2Tek diye dört kisili eski raki adabini yasatan bir meyhane var. Orda raki iceksin ve bu sarkiyi dinleyeceksin. Alip seni bir yerlere götür. Gidilmedik gönül alemin patika yollarindan, görülmemis diyarlara.... Ruhun sad mekanin cennnetin Firdevs kati olsun Müslüm Baba... Geändert von Damoklesschwert (10.11.2022 um 23:52 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Kıraç - Gecenin Kemanı (Official Video)
Bu gece senin için, doyasıya ağladım, Bu gece senin için çocuk gibi ağladım Ezikliğine senin senin mutsuzluğuna Çaresiz yalnızlık ve umutsuzluğuna...... Aslinda Kirac'in en cok Anadolu Rock tarzini severim. Bunlar ne bicim sözler Kirac? Sen bilmez misin? Gönül islerini Sevdalara salan sensin Gün gecer ömür neylesin Hangi MURADI beklersin Dünya YALAN deli gönül.. Karac'oglani bilmez misin. Ne demis? Karac'oglan der ki ismim söverler Ahu olmus yedigimiz sekerler Güzel sever diye isnad (adim söverler) ederler Benim HAKKTAN özge sevdigim mi var... Ama itiraf ediyim ki, sevdigigim bir insani, ki bu sadece sevgili degil, sevgi sadece kadin erkek manasina hapsedilemez, yikik, dökük, harabe gördünmüydü kimi ender insanlarda bu böyle hüzüne sebeb olabilir. Bu eskiye ait bir oyuncak, köyede bir salincak, yirtik bir ucurtma da olabilir. Örnegin Selanik'te Atatürk'ün evinin önünde benim de gözlerim dolmstu, öyle fakirlikten ve yokluktan gelen, zorlu bir hayata ragmen o cok sevdigi Anadolu insanini icin caninyla basiyla mücade edip, cagdas muassir medeniyetler seviyesi icin verdigi mücadelyi düsündükce. Ondan IVEDIK'CILER beni simdi iyi dinleyin, size de iki cift cözüm var. Kilicdaroglu ve hele ki IMAMOGLU bizim canimizdir! Ona zarar vermeye kalksirsaniz, ülke yangin yerine döner. Baslarim sizin kumpas davalariniza.. Adaleti de bittirdiniz, ama bu millet bittigi dedigin zaman ise baslar. Bunun üzerinde düsünün! Eger zirnik kadar akliniz varsa. Mafya özentisi, mafya artigi süslü Sülo... Bak sana ne diyecegim. Karga var ya karga, karganin eceli geldiginde cürük dala konarmis... Kondugugun yerlere dikkat et. ECELIN OLMASIN! ARTIK BICAK KEMIGE DAYANDI.. Altindan kalkamasziniz, taa oracakta gömülürsünüz... Geändert von Damoklesschwert (12.11.2022 um 17:54 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir -Adem Fırat (dinlemek icin linki tiklayin)
Bir at bindim başı yok Bir çay geçtim taşı yok Burda bir yiğit ölmüş Yanında gardaşı yok Hadi leylim leylalim Mevlam yazmış fermanim Ya al canim kurtulam Ya ver derde dermanim Geändert von Damoklesschwert (12.11.2022 um 18:45 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel - Adem Firat (dinlemek icin linki tiklayin)
Kul Aşık ever varmaya Halinden haber sormaya Yetiş namazım kılmaya Ömrüm tufan oldu gel gel |
|
||||
|
||||
![]() Dönmez Yola Gittin Babam - Adem Fırat (samimi ve güzel bir klip - izlemek icin linki tiklayin
Adem Firat kardesimizin ve diger rahmani rahmete kavusmus büyüklerimizin ruhlari sad mekanlari cennetin Firdevs kati ola. Biliyorum biliyorum Tam yedi yil oldu dede Istedim hep istiyorum Kismet bu yil oldu dede Nasil nicin sakin sorma O alemden kafa yorma Yazmak zor is degil ammmaaa Yazilan yel oldu dede Faziletmis karaktermis Bunlar hepsi eskindenmis Fodul'denmis güzeldenmis Görünen kel oldu dede O günlerden bugünlere Gülünc olduk hep ellere Sirtlarimiz yükseklere Cikilan yol oldu dede.. |
|
||||
|
||||
![]() Dam Üstüne Çul Serer - Adem FIRAT - bütün nesillere ve caglara hitap eden bir sevda türküsü (dinlemek icin linki tiklayin)
Bu türkü bir piyasada "hit" olsun diye yazilmamistir bu türkü yanip tutusan bir gönülde olusan sevginin, özlemin ve hasretin kelimelere yansimasdir. Öbür adi Karacaoglan'dir... Bu türküyü en güzel rahmetli opera sanatci Ruhi Su ve ilk okul ögretmeni Adem Firat güzel söylüyor ve hakkini veriyorlar. Kücükten yar seveni Cennete gönderseler... Geändert von Damoklesschwert (23.11.2022 um 21:41 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zeki Müren - Ali'yi Gördüm Ali'yi[ (dinlemek icin linki tiklayin)
ALİ DÜŞTÜ GÖNLÜME Ali candır, Ali canan Ali delil, Ali bürhan (*) Ali nurdur, Ali iman Tüm canlar Ali'ye kurban. Ali, arş sırrına mahrem Ali hikmet, Ali kerem Ali resul ile hemdem Ali nurdur, Ali iman Tüm canlar Ali'ye kurban. Ali, mazlum Zülfikâr'ı Ali adalet hisarı Ali, İslam'ın vakarı Ali nurdur, Ali iman Tüm canlar Ali'ye kurban. Resul, Hakk'ın Mustafa'sı Ali Resul Murtaza'sı Ali'de Hakk'ın rızası Ali nurdur, Ali iman Tüm canlar Ali'ye kurban. Ali, veliliğin şahı Ali öksüzler penahı (*) Ali, gönül padişahı Ali nurdur, Ali iman Tüm canlar Ali'ye kurban. Ali, şehitler sultanı Ali, Hüseyin'in canı Ali'dir Kerbela kanı Ali nurdur, Ali iman Tüm canlar Ali'ye kurban. Ali babam, Ali dedem Ali'siz dünyayı nidem?! Ali, sinemdeki didem (*) Ali nurdur, Ali iman Tüm canlar Ali'ye kurban... Yaşar Nuri Öztürk ( 1945 - 2016 ) Geändert von Damoklesschwert (25.11.2022 um 19:49 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Vurmali Degil (Don't Chain it) dinlemek icin linki tiklayin
Eğer arif isen gel ayrım yapma İnsanları ayrı görmeli değil Doğrudan ayrılıp yanlışa gitme Görerek çamura girmeli değil Yok edilmek değil var olmak gerek İnsanlık yolunda bir olmak gerek Özgürce konuşup hür olmak gerek Düşünceye zincir vurmalı değil Yoksulun sırtından çalıp doyanın Dolap döndürerek halkı soyanın DUGU SÖMÜRENIN HARAM YIYENIN Varıp meclisinde durmalı değil İsmail Nar der ki aşıp gidelim Dostlukla sevgiyle coşup gidelim Gerçekler ardından koşup gidelim Boş yere hayaller kurmalı değil İsmail Nar Sivas-Kangal yöresi |