| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() kirici olma yapinda var
|
|
|||
![]() koruyor... dua eyle... yoksa benim gibi DIN nalayisin olmak zorunda kalirdin.... b uda isine gelirmi bilmem....
Artik Dünyada yalniz degilsin ve degilsiniz... baskalariyla bir arada yasamak durumundasiniz... kimse sizlere ne papuc nede baska bir sey birakir... aynisi sizin icinde gecelerli.. o yüzden Laiklik tek degerdirki, insanlari kisisel DIN YOBAZLIGINDAN koruyan... kiii ben sahsen kimsesnin sahsi DIN anlayisini zerre kadar takmam... birazda olsa olaylarin üzerisinde olmalisin... Artik cag degisti... ayak uyduran ayakta kalir, digerleri zamanla kaybolur |
|
|||
![]() DIN yobazi ve devlet düsmani kari
|
|
|||
![]() her seyin asirisi zarar.. kaldiki dünya tek bir sistem üzerine kurlu degil... tüm devlet yönetim sistemlerini icine alan bir yolda... ki her devlet ayri ayri sistemler icerisinde...
Ortak olan hepsinin temelinde yatan DEGERLERIN AYNI OLMASI.... Sagcilik solculuk olayinda ise.. asirilik var sadece dünyayi ben yarattim anlayisi var... iste bu iki mekanizma bana herhangi bir deger vermiyor insanlari ileriye tasimiyor... Sanki Rusya Komonistlikten anlamiyorduda simdi Demokrasiye dönme cabasi icerisinde... Hic bir sey dünyada ölümsüz degil... zaman gelecek yepyeni DINLER Devlet yapilari boy gösterecek... bu her zaman böyle olmustur.. dar görüslülük esittir Müridlik |