| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() hani her dinlediginde sana yeniden keyif veya hüzün verenler mesela ;-) yenilerden tek Rafet in 2 Sarkisi muhtesem ;-)
Yenileri gec 1-2 kez aklinda kaliyor sonra gidiyor ... Halk Müziginden tut Anadol Rockuna kadar... saymakla bitmez ama Duman Haluk Levent Musa Eroglu Rafet el Roman gibi ... |
|
||||
|
||||
![]() benim icin vazgecilmez bir usta!
En derin depresyona sokup, tekrar aydinliga cikaran sarkilariyla... Sesi insanin ruhunu oksuyor... Sözüyle olsun, müzigiyle olsun, yok benzeri... Allahim Neydi Günahim, Esmer Günler, Sabahlar Uzak, Yemin Ettim, Seni Seviyorum, Odalarda Isiksizim, Bin Parcayim Hasretinle, Atin Beni Denizlere vs. vs. vs. Yoksa, bana mi öyle geliyooo??? ;-))))) YOLU SEVGIDEN GECEN HERKESLE BIR GÜN BIR YERDE BULUSURUZ :-) |
|
||||
|
||||
![]() zur zeit
seferad : vakti geldi ogan aydin: kader ugruna |
|
|||
|
|||
![]() safaradin o sarkisini bir indirim bakalim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() eskileri unutma,yenileride yabana atma
![]() Bende severim Halukla Rafeti. Hani benim olacaktin Iki bahar önce okulun bitince bana varacaktin? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kayahani bende severim. Oda büyük ustalardan birisi.Nilüferin hemen hemen tüm sarkilarinin bestekarida odur ayrica
![]() Kayahanin "ne oldu can" ve "gönül sayfam" favorilerimden. Bu iki sarkinin anisi büyüktür bende.. elbet birgün biryerlede bulusuruz .-) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Firtinalar icinde yaniyor bedenim
Ben sözünü dinleyen uslu kizin degilim Onun güzel gözlerini yüregimden atamadim Söz vermistim sana Anne; yeminimi tutamadim. Ne varsa yüregimde ona versem yetmiyor.. ... Kizin yine asik anne, sevdim yine masumane cezam neyse raziyim ben, yazilmis o kaderime. Das ist auch sehr schön. Tavsiye ederim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ben her türlü müzik dinlemem valla. güzel olucak benim dinledigim müzik
![]() bugünlerde sezen aksu dinliyorum. ama teee eski sarkilarini. mesela. geri dön sen aglama git gülümse firuze deger mi herseyi yak kis masali birazcik da duman dan rüyanda görsen inanma aman aman seni kendime sakladim herseyi yak ![]() olmadi yar biraz da vega dan tamam sustum bu sabahlarin bir anlami olmali felan filan ![]() |
|
||||
|
||||
![]() hey leute....
hier ist mein neuster remix für euch... viel spass damit :-) Night Crawlers - Push The Feeling On (DJ YILMAZ`84-Remix) <a href="redirect.jsp?url=http://djyilmaz84.homepage.t-online.de/djyilmaz84/NightCrawlers-PushTheFeelingOn-DJ%20YILMAZ84-Remix.mp3?foo=0.12343858638626798" target="_blank">http://djyilmaz84.homepage.t-online.de/djyilmaz84/NightCrawlers-PushTheFeelingOn-DJ%20YILMAZ84-Remix.mp3?foo=0.12343858638626798</a> |
|
|||
|
|||
![]() yari eksik vercem Isimleri ;-)
Tarkanin su 2-3 Ingiliz Sarkilari güzell olmus.. eskileri tutmasada ;-) birtane Kiz söylüyor Muamma diye o hosuma gitti mesela... Sertabin yeni Albümü de güzell olmus... Dumanin yeni Albümü güzell ... simdilik benden bu kadar ;-) ya TR isimleri aklimda tutamiyorum yenilerin ama Izel, Celik ESKI lerden unutmadiklarimdan Nilüfer, Kayahan, Kerim Tekin, Baris Manco ( rahmetlerine kavusmuslardir insallah ) da var tabiii ... |