| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() moralini bozmak icinmi yaratilmis bazi arkadaslar??
![]() tamam allah kahretmesin Allahin NRW sinde yasiyoruz.. su Jazz Funk grubunu bu tarafada yollayin.. gerci burda angut cok, tek ben gelirim galiba konsere.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ... ne moral bozmasi, öhömm...
Amac sadece vatandasi bilgilendirmek ![]() |
|
||||
|
||||
![]() buna resmen sosyal dayanisma denir!
![]() minnettariz! |
|
||||
|
||||
![]() da hast du recht. das album ist echt klasse...
das einzige lied, was ich nicht so sonderlich gut finde ist "özgürlügün ülkesi". das thema usa hab ich richtig satt... |
|
||||
|
||||
![]() hut ab @ tracy
![]() |
|
|||
|
|||
![]() vorallem dieser OPA der mit seinen über 70 da rumtanzte ;-) die Stimmung bei den TR KOnzerten ist ausgefallener als hier... vielleicht hab ich ja mal Glück wenn ich in der TR bin :-)
schöne Grüsse aus Hannover zurück... grüss mir die Heimat :ö) |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Yeah Tarkan is back!
Am 18.10. erscheint die Single "Bounce" und am 21.11. sein englisches Album in D. Er gibt Anfang 2006, 4 Konzerte in Deutschland. |
|
|||
|
|||
![]() son zamanlarda en cok hangi sanatcilarin hangi sarkilarini dinliyorsunuz? Ben her türlü müzik dinlerim genelde, türk halk müzigi haricinde. Son günlerdeki favorilerim:
Korhan: Yaz beni Aylin Alaz: Kizin yine asik anne Ilhan Sesen: Sarilinca sana Kutsi: sana ne Bendeniz: Bu Baharda Yildiz Tilb: kendimi vermiyorum Deniz Seki: Masal berdan Mardini: Sana bir hain lazim Tan: Rica ederim varmi sizinde tavsiye ettikleriniz? |