| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() EYYYYY Seyrangah
naptin'da Forumu kuruttun? acik davetiye göndermissin Forum userle cevap veren yok.. kesin aralarinda abdestsizler var duan o yüzden kabul olmuyor..)))))))))) |
|
|||
|
|||
![]() Bura zaten kurumus Lara! Egri agactan dogru dal cikmaz! Buranin topragi naletli
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Yeti$ lara ajanindan gönderildildim...) umutsuzluga kapilma..)) Vaybee nin i$e yaramaz yönetim kurulu cekirdek citlemekle mesgül,beceriksiz herifler bi ise yaradiklari yok aldiklari her cent haram..))) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Baksana cekirdek cerez taka tuka gidiyor burasi. Iddiasina varim fazla gitmeyecek burasi, yani Vaybee'nin forumu. Bedduani geri al ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bedua okumadimki geriye aliyim sadece düsüncemi belirtim dikkatli oku..No bedua..) Yeti$ lara ajanindan gönderildildim...) umutsuzluga kapilma..)) Vaybee nin i$e yaramaz yönetim kurulu cekirdek citlemekle mesgül,beceriksiz herifler bi ise yaradiklari yok aldiklari her cent haram..))) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Vaybee battiktan sonra her yardim gec kalir ![]() Yazik ya ne güzel bir siteyi simdi kimse yok. Arada bir Rhizome abla göz atiyor, Laf ebesi yelkenerin indirdi, Salih ortaliktan kayboldu...Bilhasa Bosphorus'la yazismak istemistim, ama o da piyasa da yok ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
EYYYY Seyrangahhhhh....)))) burada osmanlica refarandum yapmiyoruz...)) ona Ati calan demen gerekiyor cahil herif |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() At sahibine göre kisner. Kimini 100 yil sonra daha adam gibi üstünde tutar, kimisini de al asagi eder. Bir at kadar olamadi bu akkoyun millet. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Yok Beygirden düsdüklerini görmesek inanicaz da |
|
||||
|
||||
![]() Saltanattan cumhuriyete,tek partiden çok partiye,partili cb'dan tarafsız cb'na geçmiştik.Şimdi sular tersine akıyor; hedef yeniden saltanat.
Doğanın kanununa,tarihin akışına,değişen ve gelişen çağa aykırı bu yaklaşım kaybetmeye mahkumdur. |