Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.02.2018, 01:45
__EZEL__

Standard Hariçten Gazel Okumak;

Yıllardır bu tür chat sayfalarına girerim,şimdiye en rahat ettiğim iki yer vardı,biri alman chati,diğeriise vaybee.Fakat son iki yıldır vaybee nin eski ilkelerinden uzak bir yönetime sahip yöneticilerinin olmasından dolayı rahatsızım.
Umarım iyi bir kadro ile,yeniden yapılanmaya gider.
Buralardan öğrendiğim birşeyde insanların klavye delikanlığı yaparak hariçten gazel okuduklarıydı.
Tabi ki bunda toplumsal dejenarasyon kadar kişilerin karakterleri etkiliyor.İnsan düşüncesine saygı göstermeyen,zorla baskıyla herkesi kendi gibi yapmaya çalışan feodal despot ağalar gibi takılan,medeniyet yoksulu insanlar vardır.Bunlar genelde sorunlu çocukluk ve gençlik dönemleri yaşayan insanlardır.Bunları düzeltmek elbette toplumu oluşturan biz bireylerin görevidir,fakat yara kangren olmuşsa yapacak birşey yok,kesip atmak en iyisidir..
Buradaki bazı zatlara,farkında değilmisiniz,çamur olduğunuz için yazdıklarınızın hiçbirine cevap vermiyorum,sizleri kaale almamamın bir anlamı yokmudur sizce?
Birde o ne öyle,mızıkçı çocuklar gibi hadi gel,adres ver,seni bilmem ne yaparım gibi abuk sabuk şeylerle uğraşıyorsunuz.Sizler gerçekten ciddiye alınacak insanlar olsaydınız eğer,benim tarafımdan gerekli cevabı almıştınız çoktan.Benim için bir kiyemti harbiyeniz yok,bu açıdan yazdıklarınız ciddiye alıp cevap bile vermiyorum...Bazıları ise sizi ciddiye alarak gündeme soktuğunu farkında bile değil,yada danışıklı dövüş gibi birşey var burada...Artık hangisi ona insanlar karar versin....