Zitat:
Zitat von seyrangah_06
Aynisi benim icin de gecerli. Normal kardes, hayatta daha önemli seyler var. Is oluyor, güc oluyor, dügün oluyor, cenaze oluyor. Bu kadar önemli degil burasi!
|
Aynen dogrudur tüm söylediklerin. ben 3 aydir forum'a da gelmedim, internet'e de dogru düzgün girmedim.
4 ay önce yeni bir is yerine baslamistim. basladiktan 2 hafta sonra hic beklemedigim, is yerinin en güzel kizi ( insallah huyuda güzellesir ) bana is yerini tepeden tirnaga dar etti! .. 1 ay boyunca direnmeme ragmen, belki benden uzaklasir, belki benimle rekabet icin gözlüyordur dememe ragmen, kendine asik etti. yillardir asktan, kadinlardan uzak duran birine askin ne güzel, temiz oldugunu hatirlatti. Bu dünyada ask en güzel seylerden birisi diyen dogru söylemis.
bu yüzden interneti bile unuttum. bundan sonra interneti, hatta kitap siparis etmeyi bile tamamen unutacagim gibi..kafam yine iyi calisiyor, ibadetlere, düzenli sekilde kitap okumaya devam edebiliyorum, ise iyi konsantre olabiliyorum tek tesellim bunlar : ) ama, iste bazi seylerden gectim
ee? uzun lafin kisasi, beni kaybettiniz kardes. : D
sen neler yapiyorsun?
nasil gidiyor?