Zitat:
Zitat von seyrangah_06
Günaydin Lara,
uyuyan insani uyandirabilirsin ama uyumus gibi yapan bir canbazi uyandiramazsin.
Baska bir zaman bazi seyler hakkinda bende görüslerimi belirtecegim ve aydinliga, insanliga, memleketinin güzel günler görmesi icin ugras veren, umut veren bütün güzel insanlarin düsüncelerine yön verecegim.
Yazina gelince, cok güzel yazmissin, cok güzel tespitler ve degerlendirmeler. Saygiyla önünde egiliyor ve sapkami, cikariyorum.
"Karsit görüscünün" cevaplarina gelirse, kaale almaya degmez cünkü ne senin sorularina ne de senin parmagini üzerine koydugunun sorunlara deginiyor. Tabiri caiz ise, Anadolu degimi ile, dedigim dedik caldigim düdük misali "bildigini" ya da bilmedigini okuyor.
|
Benim zaten aslan kimseyi uyandirmak gibi bir niyetim yok.....
Onlarinda uyanmak gibi bir sIkintisi oldugunu sanmiyorm,bunar ithat etmeye almi$
Isyan etmek ,özgürce yasamak da zaten her insanin harci deyildir...
Karinlari doyar,severek beslerler onlari ,uyanmasin diye,ama asla insan olamazlar .sirtlarini bir yerlere dayayip yasasyip giderler iste,özgür olmaya insan gibi yasamaya haklari yoktur bunlarin güdülmeye alismis.onlarda rahatlarin bozulmasindan korkar gütdürür kendini ...Isyan edeceksin benim gibi..))))))) özgürlügen temel yatatgi isyandir bu kuranda bile yaziyor