Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.06.2017, 01:35
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

.Kac sefer yazacagim argumani küfür ve hakaret olanlar benim konularima mesafeli kalsin.
Acin baska konu orda saklanbacinizi onayin küfür ve hakaretlerinizi paylasin...Defalarca agziniza ot tikadik doymadinizmi.be köprü alti kaltagi ve mizikacilari....be behbat ruhlar Anadolu ve rumeli topraklarini selcuklu ve osmanlilar türklere vatan etti.Osmanlilarin tapulu vatanidir Osmanliyi ancaka bizans kalintilari sevmez...sevmeme hakkiniz vardir fakat sevmiyorsan onlara iftira atma hakkiniz yoktur...M kemal da osmanli askeri oldugu halde osmanliya ihanet etmistir.Bunu dost dusman bütün dünya bildigi halde aklimizlan dalgami geciyorsunuz..kemalistlerin safsatalarinla beyinleriniz dumura ugramis, gelmis burda bize ingiliz casusunu kahraman diye yutturmanin ugrasisi icindesiniz.gecti o devirler gercek tarihi daha gizleyemezsiniz bizim en tabi hakimizdir M kemal ve zihniyetini yikip selanigin cöplügüne atmak .Cünkü O ora aittir.Bu kadar acik.SIKIYORSA SIZDE KEMALI KORURSUNUZ....Buda bir gercektir ki:600 yilik bir impartorluk Osmanlinin revizyona ihtiyaci vardi icten ve distan saldirilar ihanetleri bertaraf etmek icin yenilenme gerekliydi..Islami olmayan icraatlar yüzünden tikanmalar cagin gereksimlerine uzak kaliniyordu, yenilenmeye kimse karsi degildi,Padisahlik kaldirilabilinirdi, cünkü osmanli artik hasta adam mesabesindeydi...Babasi hasta biri babayi iyilestirmeye ugrasacagina onu öldürme ihanet etme rolunu secmistir.M kemal...Dünya müslümanlarinin basini kesti ingilizlerin hatiri icin....Halen dünya müslümanlari onun acisini cekiyorlar...Karsinizda bizans masallarini tarih sanan kemalist masallarla ninni edilmis biri yok, karsinizda dünya tarihine vakif, kemalist devrimlerin neye hizmet ettigini kimlerin direktifiyle yaptirildigini bilen bir birimkim var.Burasi sanal bir platformdur burda küfür ve hakareti ancaka korkak alcaklar yapar...Bizide mecbur birakiyorsunuz hakaret etmeye..sizin sandiginiz gibi kemal kahraman olsaydi en az sizin kadar bende onu sever sayardim.Fakat bu su kaldirmaz yüzde yüz gercek bir tarihi vakidadir.M.kemal batililarin ve siyonistlerin namina calismis azili bir islam düsmanidir.Adamin el yazilarini bile gözünüze soktum halen odunumun parasi deyip zirvalamanin anlami yoktur.
hadi simdi baska kapiya.yalanlarinizla ancak senin gibi a.sosyal lümpenleri kandirirsin.
Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
biraz egitim almis bir insan ,birak egitim almayi gec ,biraz tarih bilen bir insan ,bu bilgiye sadce kahkahalarla güler ,baska birsey yapilmaz

Koca osmali impartorlugu Mustafa kemal yikti öylemi????600 yil boyunca emperyalizmin kusattigi,300 yil boyunca emperyalizme kafa tutan koca osmanliyi atatürk yikti öylemi?
Mustafa Kemal oda bir Osmali Pa$asi...
beyin diye tasidigin o teneke parcasini vucutuna bosuna yük etme ,git intihar et..

$imdi ben sana söyliyim Osmaliyi kim yikti..

Osmanli ne zaman yükseldi?

Osmanlinin yükselis dönemi bagnazliga deyilde,bilgiye ve akila önem verdigi dönemler,dini arac olarak deyil gercekten islamin ruhna yakisir bicimde yasadigi dönemlerde yükseldi..

fatih dönemine bak
yvuz dönemine bak
Kanuni dönemine bak...bu döneme baktigin zaman Medreselerin bilgi ürettigini görürsün..

yobaz
medreseyide anlamaz simdi....Medrese:Orta ve yüksek seviyede egitim ,bilgi üretilldigini görürsün..

Osmanliyi yikan faktörler

bilgisizlik,cahilik,bagnazlik

ikinci beyazit döneminden sonra medreseler ilime,bilime kapatiliyor,hurafiye,bagnazliga ,dönüsüyor,islam cikarlarina göre kullanilmaya basliyor

dördüncü Muratin yaptirdigi rasa tarihi yikarsaniniz,don ve caksir giymek derslerde tartisirsanir,lagamcilar temel kazarken ,topragi saga mi dökelim sola mi dökelim bunun hankisi dince caiz diye kafa yormaya kalkarsaniz,harita gösterilir mi diye derslerden kaldirisaniz,dünya hakkinda bilge edinmek Allaha mahsuzdur derseniz tabiki geri kalirsiniz..

Bir Imparatorluk kolay kurulmaz,kanla,gücle kurulur ,ekonomik acidanda bir güc olustururlar, ama zaman icerisinde o güclerini kaybettiginde tersi bir sürec baslar.

Mustafa Kemal o Imparatorlugu kurtarmak icin cok ugrasmistir.

$erif takma adiyla kimligini gizleypi trabuz karbaya gidip ,orada arap asiretini isyana tesvik eden italyan emperyalizmini bogmaya calisan mustafa kemal deyilmi?

askerini km yürüterek canakkalede ingiliz emperyalizmin karsisina cikan inisiyetif kullanarak ,
düsmani durduran mustafa mekal deyilmi

suriye flistinde ingiliz ordusu halep önlerine dayandiginda ,ingiliz ordusunu durudran,anadoluya girmesine engel olan mustafa kemal deyilmi??? Bursa,bitlisi kim geriye aldi?Mustafa kemal Atatürk

Siz Mustafa Kemal Sictigi yeri bile öpmeye hak etmiyorsunuz serefsiz...sen git abü bilmem neyinin öp.