Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2017, 17:29
seyrangah_06

Standard

Vallahi, billahi de öyle.

Gökten bakire yagsa bizim basimiza dul düser

Isin sakasi bir yana. Her dul kadin kötü degildir. Örnegin sevdigi insani kader elinden alabilir.
Öylelerini ben bu kategoriye koymuyorum.
Ben erkekler tarafindan terk edilen zirrigi cikik kaltaklardan söz ediyorum.
Ama burdakiler dul olmaktan ziyade zirrigi cikik! Kocasi bunu dövmekten bikti bu hala daha simarktan bikmamis.

Bana bak lan kaltak, fazla simarma yoksa, kadin demem götünde kola sisesini kirarim senin.
O picini senin götüne sokarim dünyanin bütün antibaby pillelerini de sana yuttururm
.

Lara, her insan ilgi cekmek icin kendi yöntemini gelistirmistir. Bu da böyle güya kavga ederek benim ilgimi cekecegini saniyor. 1000 tane mikim olsa o'na birini sokmam..

Bi daha da benim yazilarima ya da bana atiftan yazarsan gösteririm sana ananinki, iftiraci, yalanci kuduz dul kaltak

Bu zirrigi cikik kaltak önce bi AIDS testi yaptirsin ve kendini baska bulasici hastaliklara karsi da test ettirsin.

Bana yazmasi bile bulasici. Bir AIDS testi yaptirmaya gidecegim...

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
$ansina Tüküriyim Seyrangah..

Nedir senin bu Dul karilardan cektigin?eski nicklerini herkes taniyor olmali ki yeni nicklerle yaziyorlar....

ama bu Dul Karilarin sucu yok...suc vaybee'de ....evet! su gezegende bir türkiye Pkk care bulamadi...bir de Vaybee bu Dul Karilara Koca.....

Yok bak buna cok güldüm....)))))) bir yerde sana du wirst noch mit 50 Jungfrau bleibeniyor.)))))))))))))) Bu senin bilmem neyini nerden biliyor? Forumda bir Namusabidesi vardi avrat ,bizleri arayan, hele su makina mühendisiyle bulusan, saka yapmak icin bizleri aramislar...$u dul kari..)))
birde Cola $i$esi falan yazmi$.....bo$una demiyorlar ali$mi$ kudurmu4dan beter olur diye...Bu dulllari elde tutabilene Bravo....sexi $empaze vaybee nin gelmis gecmis en güzel dul avradi....))) Allah a$kina Sevaptir...$u Cola $i$esi $unun bir yerine Monte etsene ,rahatlasin.

Bak Seyrangah benden sana bir Dost Tavsiyesi bunun gözü senin bilmem neyinde..)))) SEn sen ol iffetine sahip cik..)