Ne oldu kuyrugune basanmi oldu onun bunun yosmasi köprü alti cukuru..tapanaginiz tescili veledi zina anasi keranede calistiginin belgesini asagida yayinladim..ayni zamanda ibne olduguda karisinin sözleriyle tescili .Ingiliz casusu siyonistlerin oyuncagi olduguda belgelerle ortadayken,Böyle bir sapik benim atam olamaz Türk milletininde atasi olamaz.Belgeler yillardir ortada dolasirken senda Lara gibi muhtemelen ayni köprü altindaki gihodilar, küfürle hakaretle bu gerceklerin üzerini örteceginimi saniyorsun..pislik,sen böyle bir pice sahip cikiyorsan demekki, sende muhtemelen ordan burdan kapma ibnelerdensin...Buralarda havalara girecegine kendine bir iyilik yapta,aslini arastir, hangi mumsondu partisinden kaptilar seni..bu isler köprü altinda domelmeye benzemez, yavsak..hadi simdi bunlar sana kapak olsun birdaha herpisligi aldigin agzina degerlerimi alirsan agzina ot tikamayi bilirim..yavsak, özel olarak asagida not dustugum halde kasinip gelip bana sürünüyorsunuz....kasinan alcagi tabiiki kasitiriz,,,,,
ARGUMANI KÜFÜR OLAN SÜRÜNGENLER UZAK DURSUN...VARSA TARIHI TARTISABILECEK BIRIKIME SAHIP KIVIRGAN OLMAYAN KÜFÜRSÜZ KÖPRÜ ALTI AGIZYLA KONUSMAYAN BUYURSUNLAR..YOKSA AGZINIZA OT TIKAMAYI BILIRIZ!
Zitat:
Zitat von seyrangah_06
Soysuz yavsak osmanli hayranlari, Kur'an kurslarinda cocuklara tecavüz edenler kimler lan? Ensar Vakfi'nda cocuklarin irzina gecenler, ve bunlara dur dedigimizde "bir kerecikten bir sey olmaz diyen" aile bakaniniz olacak kaltaga ne demeli?
Memleketi oglan ciftligine cevirdiniz, götöslar!
Bi tane padisah vardi, kulaklari küpeli. Cem Ipekci o'nun torunu ama siz degilsiz ak dangalaklar..
Tarihi dogru dürüst ögrenin. Ensar Vakfi'nda "bademlenmis yavsaklardan degil"
|