Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.05.2017, 23:51
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden EeeYyyyyyy YObazzz

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
Kasinmadan duramiyorsun degilmi katmerli burayi köprü altina cevirdin..onun bunun yosmasi...Nasilda yedi sülelenizi siraya dizdi lazoglu helal olsun ona..Yakinda pic atanida yoldaslariyla beraber selanige sürgün edersa sasmam...DEMEK SÜRÜNGENINDE OMURGASI VARMIS:-)) hic gülecegim yoktu..seninde olsa olsa sürüngen kadar omurgan vardir:-) bilgili gecinen papuclarimin bilgesi pkk capulcusu kiro ozan tokmakcin senide bagnazlastirmisa benziyor:-) git onlan kivir satilmis kipti.yoksa doyuramiyormu seni..benden uzak duramazsin biliyorum fakat yok benden kirinti alamazsin bosuna ugrasiyorsun
ne kadar zavalli oldugunu anlayip aglayacak halin olmadigina göre,acinicak haline gülmen burada kimseyi sasirtmiyorsendeki beyin bende olsa emin ol bende gülerdim
yobaz ezberini siralami$ yine. leng seni ben köpek diye bahceye baglamam hobit.

bugün:
onun bunun yosmasi
pic
sürüngen
bagnazlar
köprüalti rosbikleri
tokmakci
satimislar

Yobaz bak izle Osmanli hanedanin son üyeleri Atatürk hakkinda ne diyor...2 Abdülhamidin torunu.
ne diyor biliyormusun?

https://youtu.be/_yTQ44LlAZY

Ailemiz için çok kötü oldu ama, Türkiye kazandı. Ben Türk olarak doğdum, Türk olarak öleceğim. Atatürk, Türk halkı için çok iyi bir liderdi, muhteşem bir liderdi. Mustafa Kemal olmasaydı, İstanbul olmazdı. Memleketi kurtarmanın şekli.

Atatürk düşmanlığı yapmak için Osmanlı’yı alet eden siyasi din tüccarları, Osmanlı döneminde yaşasalardı, sarayda faytoncu bile olamazlardı… Bunun kanıtı, bizatihi Osman Ertuğrul’du.

Hümerya Osmanoglu -dedesi Sultan Vahdetinin Mustafa Kemal hakkinda düsüncelerini nasil anlatiyor dinle yobaz...Benim Pasama Mustafa Kemale kötü ithamda bulunanlarin agzini yirtarim diye nasil kizdigini izle ...Osmanli hanedanin 100 yil önceki hallerine bakin hepisi birbirinden asil ve modern birde bu AKP ve Yobaz tayfasina bakin...Osmanli hanedari yasaydi sirf bunlarla ayni safta bulunmamak icin hayir derdi