Zitat:
Zitat von YigitAdam
Ne demisler "herkes yediginden ikram edermis..Sonradan görme ezik kiripto kiro birkac kitap okumakla, bilgelik tasliyor...Ben senin gibi sürüngenlere birsey isbat etmeye mecbur degilim...Aylardir onune attiklari birkac kemik ugruna burda pkk propagandasi yaptin, ücün birini alinca simdide falciliga basladin.Yoldaslarin doguda faredeliklerine gizlenirken sen burda bizim vergilerimizle gecinip bize kimlik bicmeye cabaliyorsun.zavali paramanyak.senin gibi a sosyal capulcular realda karsima gecince agam öpeyim diye buklum buklum bir hal oluyorlar...yapacak birsey yok, seni fazla muhatap aldimi saniyorsun:-), halbuki senin zihinsel ezikligini analiz ederek ne mal oldugunu gözlemleyerek The Host deyip noktaladim..istedin kadar havla birilerine yalakalik ederek ilgi görecegini saniyorsun..halbuki bu eziklikle behbat bir ruh hali yasadigin asikrdir
|
Lahana turşusu hikayesi gibisin,söylediklerinle yaptığın taban tabana zıt.
Gerçekten insan olsan(Ki hayvan bile olamazsın),görgü kuralları,toplumsal değerlerden haberdar olsan,ilk antegonist tartışmalardan çekilir,bizleride rahat bırakırdın.
Ama yok,tartışmadan çok,kinci ve intikamcı bir anlayışla yaşadığın için,illa cevap yazacaksın.
Adam ol diyicem ama senide zor durumda bırakmış olur,altından kalkamayacağın bir uğraşa girmene neden olurum...Hal böyle olunca küfürlerin tehdite,tehditlerin küfüre karışır....
En iyisi sen git biraz toplumsal ahlak oku,belki düzelirsin(Hiç inanmıyorum gerçi,bir umut işte.),düzeldiğin zaman gel,sosyalizmin alfebesiyle başlayıp seni solcu yapalım

)))
Dincilikle hiç alakan yok çünkü.....