Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 22:01
___OZAN___

Standard Yiğitkızıma;

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
Ben Müslüman bir Türküm.ülküm Islamdir yani seni beni alemleri yaratanin nizamindan baska nizam tanimam.Besyüztane basim olsa hicbiri sizin taptiklarinizin karsisina egilmez.Kaypaklik yapip kivirmana gerek yok...Kaypak kaya ne pohsa apoda pkk de aynidir..yani onbinlerce masum insanin kani ellerinize zihinlerinize bulasmis katillersiniz.velevki tetik cekmemis olun.acanki destekliyorsun ayni katilsin.burda humanistlik taslayarak insan olamazsin..hayvan bile olamazsiniz..Ancaka gercek bir pismanlik duyup kürt Türk halklarindan özür dilersaniz , o zaman kardesim bacim olabilirsin...
Bence senin dinin imanın tıpkı ağa babların ki gibi paradır.Bol keseden atmaya gerek yok,bir yüzüğüm var değip iktidara gelenlerin bin odalı sarylarda yaşadığını dünya alem biliyor.
Sözde bana türkçe absürt yapıyor,taşlama sanatına öykünüyor,içi boş bir iki rapça yazıdan başka bir halt bildiğin yok,yazdığın herşey bir yerlerden okuyup ezber paylaştığın şeyler.
Fikirlerinin ekletik olmasından belli...
Akp iktidara geldiğinden beri kaç kişi öldü biliyormusun?Bu katliamları yapanları biliyormusun?Bu katliam yapanları lojistik desteği kimin verdiğini biliyormusun?Akp arcılığıyla son 10 yılda tüm dünyada yaklaşık olarak 3 milyon insanın öldürüldüğünü biliyormusun? Hani bir söz varya,dinime küfreden müslüman olsa..
Anlamadığım şey 30 binden fazla insan öldü bu iç savaşta,neden 10 binlerce diyorsun,yavaş yavaş 10 bine çekip,kürtlere sahip çıkmayacaksın sanırım.....