Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 21:45
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Ben Müslüman bir Türküm.ülküm Islamdir yani seni beni alemleri yaratanin nizamindan baska nizam tanimam.Besyüztane basim olsa hicbiri sizin taptiklarinizin karsisina egilmez.Kaypaklik yapip kivirmana gerek yok...Kaypak kaya ne pohsa apoda pkk de aynidir..yani onbinlerce masum insanin kani ellerinize zihinlerinize bulasmis katillersiniz.velevki tetik cekmemis olun.acanki destekliyorsun ayni katilsin.burda humanistlik taslayarak insan olamazsin..hayvan bile olamazsiniz..Ancaka gercek bir pismanlik duyup kürt Türk halklarindan özür dilersaniz , o zaman kardesim bacim olabilirsin...

Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Yiğitbacım burada daha önce Nur bacı vardı,benimle kavga ederken hemen,hakaret etmek amçlı,kürt,kıro,Pkk lı terörist falan filan yazıyordu.O kadar dedim ki sen bunları yaza yaza millet kaanat getirdi benim Pkk lı olduğuma,halbuki Pkk değilim...Hep bu Nurun yüzünden,bir nur taş attı kırk ozan çıkaramadı ))

24 nisan 1972 de kurulmuş illegal bir partinin sempatizanıyım.Önderim İbrahim KAYPAKKAYA
..... bizlere PARTİZAN,TİKKO,KİRVE derler vs.....

Fazla ciddiye alıp senin gibi bir bacıya cevap vermek istemiyorum Yiğitbacım....
Bu yazdıklarım genele,artık rahatsız edici olmaya başladı,herhangi bir milliyetçi kefeye koymaları,kaldı ki milliyetçilik anlayışlarımızda farklı,sizin ki millet benim ki vatandır.....

Geändert von YigitAdam (21.04.2017 um 21:48 Uhr).