Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 21:28
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Yok tartışma konusu o dönem Kobaneydi,burada herkes işid destekçiliği yapıyordu,bende kobene de işide karşı direnen insanları destekliyordum.Ben Kobene de işide karşı olan herkesin yanındayım diye de direttim. Pkk nın terör eylemleri vardır,fakat terörist bir örgüt değildir demişimdir kesin,hala diyorum.Devlet terörü vardı Kürt illerinde onları yazdım,katliam var dedim.Şimdi bütün dünya kürtlere karşı savaş ilan etmiş,bende ezilenlerden yanayım,onlardan taraf olmuşum.Birinin ezildiğini,sömürüldüğünü söylemek,kişiyi o milliyete bağlamaz.Zaten hazır lokma bu aralar,kürt = terörist benzetmesi çok revaçta.Kolay yol milliyetçiliğe oyna,doğrulardan uzaklaş...Dikkat edin,HDP millet vekillerinden biri MHP ye vatan haini dedi mecliste....Küçük örnekler verip geçiyorum.Türkiyeden katılan bos,ya cemaat operasyonunda gitti,yada gerçekten benim tahmin etiğim kişiydi kayboldu....
Ne demek PKK terörist bir örgütü deyildir ??o zaman Erdoganda Diktatör deyil!!
HItlerden sonra kendi halkini bu kadar ezen,kullanan,eziyet eden terör örgütü PKK örgütüdür.
Kürtleri kin ve nefretle asiliyarak daglari cikmalarina cahil kalmalarina neden olan ksidir...simdi bütün dünya terör örgütü barzaniye savas ilan etse ondan yana mi olmaliyiz?onca masumun insanin kanina girmis,alcakca pusu kurmus,kendi halkinin cehaletinden fadyalanip yobazlasmasina neden olmus,bebek katili,aske rkatili...sen olayi teklestiroyrsun,bütün dünya kürtlere deyil Terör örgütüne karsiydi bunlarin arasinda türk ve yabanci teröristlerde vardi cogunluk kürtlerdi....PKK bir terör örgütüdür buda bir gercektir..savunulacak bir tarafi asla yoktur