Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 20:48
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Yiğitbacım burada daha önce Nur bacı vardı,benimle kavga ederken hemen,hakaret etmek amçlı,kürt,kıro,Pkk lı terörist falan filan yazıyordu.O kadar dedim ki sen bunları yaza yaza millet kaanat getirdi benim Pkk lı olduğuma,halbuki Pkk değilim...Hep bu Nurun yüzünden,bir nur taş attı kırk ozan çıkaramadı ))

24 nisan 1972 de kurulmuş illegal bir partinin sempatizanıyım.Önderim İbrahim KAYPAKKAYA
..... bizlere PARTİZAN,TİKKO,KİRVE derler vs.....

Fazla ciddiye alıp senin gibi bir bacıya cevap vermek istemiyorum Yiğitbacım....
Bu yazdıklarım genele,artık rahatsız edici olmaya başladı,herhangi bir milliyetçi kefeye koymaları,kaldı ki milliyetçilik anlayışlarımızda farklı,sizin ki millet benim ki vatandır.....

hayir ozan!nur deyil ,burada sana herkez Pkk yanlisi dedi ben dahil..

forumda türkiyeden katilan bir user vardi bosboros sana PKK bir terör örgütümüdür deyilmidir diye soru sordu...sende hayir deyildir dedin..bu ne anlama geliyor? okuma yazma bilen türkce anlayan herkes bilirki PKK bir terör örgütüdür ve bu terör örgütünü desdekleyen büyülten ,sehirlermize kadar silah dösemelerine göz yuman AKP iktidaridir ,ve icinde zere kadar Allah korusu olan her insan bunu inkar etmez edemez

Pkk örgütü yillarca kendi cikarlari icin kürt haklini kullanarak daglara cikartip öfke,kin ve nefret asilayrak cehaletlerinden faydalandiysa..AKP ikdidari ayni sekilde dini siistimal ederek türk haklinin cehaletini kullandi,AKP ikdidari önce basbakan sonra cumhurbaskani olabilmek oy alabilmek icin türk halkini kullandigi gibi terör örgütünüde kullandi...kürtlerden oy alabilmek icin sehirlere kadar girmesine göz yumdu dagda kanli teröristi meclise soktu...fakir fukara türk ve kürtlere oldu..

tek bir devlet vardir oda TC dir...oda TC seven her türkün,kürtün alevinindir,ermenindir,insan TC seven koruyan her milletin...Türkünde Vatani TC Kürtünde Alevininde,Ermeninde...gecen yil kendini Bombanin üzerine Atan Vatanini milletini seven bir KÜRT askeriydi...TC ve milleti icin kendini bombanin üzerine atmaktan bir saniye bile cekinmedi...NURLAR icinde yatsin

Kurdistan isteyen kürt bayragi isteyen defolsun gitsin iraka

Geändert von Lara__ (21.04.2017 um 20:57 Uhr).