Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 17:30
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Pkk Terörist kalintisi..

nereni yirtarsan yirt rezil terörist kimligini bize yamayamazsin...Yedi sulaleni arastirsan benim gibi bir yigite rastlayamazsin..sadece elinize degil zihninize bile besikteki bebeklerin kani var..alcak mahluklar..ibne aponun gayri mesru picleri..Sizi ne tarih nede anadolu halki aff etmeyecektir.avrupada önünüze iki parca ekmek atan epmeryalistlerin kucaginda kendinizi eminde his etsenizde onlar bile kurtaramayacaktir sizi

Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Ben kanaat getirdim bu adam kesinlikle akıl hastası.
Halüsülasyon görüyor baksanıza.Yada işid ile birlikte kadın pazarlığına soyunmuş bu pezo.İşid in şengal de yezidi kürtlerine saldırıp,kadınları 6 yaşındaki çocuklara kadar cinsel obje olarak satan bu komprador müslümanlar.Bu konu üzerinde kendince aşağılama yapan yine bu müslümanlar.Sizin dininizin ederi bu işte,sırf cinsellik başka birşey yok.Cennete gidiceksiniz yalanıyla vaad edilen hurilerden,savunmasız halka yapılan saldırılardan elde edilen ganimetlere kadar sırf cinsellik.Bence sizler sapkınsınız farkında bile değilsiniz....

TEKRAR EDİYORUM;
Yobazlar la evli olan bütün kadınların,eşya olmaktan,cinsel obje gözüyle bakılmaktan başka ederi yok.Bu yobazlar kendi kadınlarını hayvan olarak görürler ve hayvan muamelesi yaparlar.Karakterli bir kadın bunların yüzüne bile bakmaz...
Birde eğer onur diye birşey varsa sende(Ki hiç sanmıyorum),gerçek nickinle ortaya çık.Bak ben biliyorum kim olduğunu,çünkü geçen ay karıştırıp nickleri LARA ya cevap yazdın,sonra da sildin o yazıyı bu nickle girdin...