Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 10:08
___OZAN___

Standard ....

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
Agam pohunu yiyem diyen alcaga bak:-) Lan sizde kadinin degeri simdilerde 10-20 dolara kadar dusmusken gelmis burda kadin haklarindan bahs ediyorsun..deyyuz..yedi sulaleni satsan üzerinede mansubu oldugun idolu koysan bir namuslu müslüman kadini satin alamazsin...BUNU BÜTÜN DÜNYA BILIR..sen hangi magardan zirvaliyorsun..git yoldaslarina yardim ede silopide zor durumdalar buralarda iskembe kahramanligi ediyorsun
Ben kanaat getirdim bu adam kesinlikle akıl hastası.
Halüsülasyon görüyor baksanıza.Yada işid ile birlikte kadın pazarlığına soyunmuş bu pezo.İşid in şengal de yezidi kürtlerine saldırıp,kadınları 6 yaşındaki çocuklara kadar cinsel obje olarak satan bu komprador müslümanlar.Bu konu üzerinde kendince aşağılama yapan yine bu müslümanlar.Sizin dininizin ederi bu işte,sırf cinsellik başka birşey yok.Cennete gidiceksiniz yalanıyla vaad edilen hurilerden,savunmasız halka yapılan saldırılardan elde edilen ganimetlere kadar sırf cinsellik.Bence sizler sapkınsınız farkında bile değilsiniz....

TEKRAR EDİYORUM;
Yobazlar la evli olan bütün kadınların,eşya olmaktan,cinsel obje gözüyle bakılmaktan başka ederi yok.Bu yobazlar kendi kadınlarını hayvan olarak görürler ve hayvan muamelesi yaparlar.Karakterli bir kadın bunların yüzüne bile bakmaz...
Birde eğer onur diye birşey varsa sende(Ki hiç sanmıyorum),gerçek nickinle ortaya çık.Bak ben biliyorum kim olduğunu,çünkü geçen ay karıştırıp nickleri LARA ya cevap yazdın,sonra da sildin o yazıyı bu nickle girdin...