Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 07:56
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

biraz gecrek tarih oku.kaltak..12 adalari kerkuk musul batumu ve dünya müslümanlarinin basi olan hilafet makamini gavurlara satan, p kurusu senin tapanagindir....
Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Attan dü$dügünü bilmesek inanicaz

Yobaz -Adalari yunana veren sizsiniz,barzaniye bayrak diktiren,pkk ile müzakere yapan siz,Fetöyü sizdiran siz-vatan haini biz.nasil oluyor bu.
Devlete,hukuka,emniyete,orduya,bilmen nerenize kadar sizmi$,hepinizin g.ötüne saray mührü vurulmu$,teröriste usaklik edenler $ehirlerin icine silah yerlestiriken görmezden gelen siz,fetöye ne istedinizde vermedik diyen siz,vatan haini biz.Müslümanligda ele almi$ Yobazlar,kimseye vermiyorlar.Oh ne ala dünya

Ortalama kahve kültürüne bile sahip deyilsin Bay yobaz
Kendini savunamayan aciz,zavalli,adi bir yaratiksin,hic bir konuda zere kadar bilgisi olmayan,okudugunu kavramayan,kelime hazinesi normal insan profilinin kat kat altinda olan zavalli,aciz kültürsüz,görgüsüz,cahil bir yobazsin...ancak ney lan kekeme?iftira atarak,yapabildigin tek sey yobaz iftira atmak,yobazin kendini savunma sekli küfür,okudugu yazilarin bir kelimesini dahi anlamadigindan emin olabilirsiniz...maksat Yobaz gündemde kalsin.Yobaz sana neye evet dedin diye soru sorum,Cumhurbaskanimi sectin,Basbakanmi sectin? Annanin hayat hikayesini yaz demedim.Bosuna demiyorum sendeki beyini kusa taksalar ters ucar diye

Forum okuyucularina benden bir soru..

Siz hayatinizda utanan bir hayvan gördünüzmü? Ben görmedim
Gören varsa yazsin bu Yobazin sifatina tükürün,aksi taktirde hayvanlara hakaret olur