Halen almıyor değilmi ...............ah ah küçük tapanak şövalyesi....beni M.kemalın dindarlığı veya dinsizliği ilgilendirmez be onsuz..ben kemalın ihanetleriyle ilgileniyorum..kendimden birşey eklemediğimide ortada aşağıda tapu gibi deliler sundum...daha vahimleride var, fakat sizin beyniniz o derece dumura uğramışkı, kemal mezarındak kalkıp ben bu ihanetleri yaptım desa bile siz hayal gördüm dersiniz...çünkü sizler sapkın behbat hayatınızı yaşamanız için kemal gibi birine ihtiyacınız var..yoksa neyinize kemal, çok iyi tanırım kemalist zıppeleri...YA KEMALI YETİŞTİRENLER SEVRİ GÖSTERİP LOZANA RAZI ETTİLER, bunu azcık siyasetten anlayan rahatça anlar..Ya diyelim hilafet sizi ilgilendirmiyor Müslümanı ilgilendirir, siz nasıl vatan perversiniz ki;.ııbne atanız ermeni bozuntusu inönünüz 12 adaları B,Trakyayı kerkük ve müslü Batumu hiç uğruna hediye etti....Budamı sizi ilgilendirmiyor ..Dindarlığına gelince, Dini islami senden benden daha iyi bilen kemal Münafıktı veya ateistti..Başlı başına bir ajandı..Delilikl mi istiyorsun....KENDİ EL YAZILARINdA KURANA HAŞA MUHAMMEDİN YAVELERİ DİYOR....(*) KURAN İÇİN "GÖKTEN İNNDİĞİNE İNANILAN BİRTAKIM ŞEYLERLE TÜRK MİLLETİ UYUTULDU GİBİ ZIRVALAMALAR YAPAN, İNSAN TABİATIN ÇOCUĞUDUR DİYEN, cenaze namazı bile istememiş bİRİ; FATİHİN VAKFİYESİ OLDUĞU HALDE YUNANIN HATIRI İÇİN AYASOFYAYI MÜZE YAPAN , DAHA YÜZLERCE İSLAM ALEYHİNE İCRAATLAR YAPAN BİR SAPIK NASIL MÜSLÜMAN OLUR..SİZ OLUR DERSANİZ TABİİKİ OLUR(!)...Be les kargaları islam okadar ucuzmu Papuçlarımın müslümanlarısınız, yakında geberdinizmi kemal kurtarır sizi:-)....
Sayet gercekten kemalin iyi biri oldugune inandirildiysaniz.kendinize yarim saat ayirin
;MUTLAKA OKUYUN..okuma özürlüler icin vidio koydum ,,
(*)
http://yakintarihimiz.org/ataturkun-...an-ediyor.html
https://www.youtube.com/watch?v=Y4Irmm8KyDo
Zitat:
Zitat von Lara__
Hamamoglani ATATÜRK mason diyebiliyorsan burda bunu ATATÜRK sayesinde diyebiliyorsun a be hödük..
Atattürke müslüman deyildi denimez,denecekse biraz fazla müslümandi denir a be kara cahil
Ne mutlu türküm diyene demi$,türk,övün,cali$, üven demi$ bir lider ATATÜRK abe Yobaz gevzek.
Bu topraklarin en ullusuz günlerinden Türkiye diye bir devlet cikartmistir Atatürk a bee sallama dangalak...
Atatürkün ya'da ba$ka birinin dini inanci ya'da inancsizligi kimseyi ilgilendirmez
Yobaz yalanlarina devam etmeden önce bir arastir..
Osmanli İmparatorluğu 600 'lik sürede bastirdigi dini kitap sayisi - Atatürkün 15 yilllik sürede bastirdigi dini kitap sayisindan daha azdir.Atatürk 15 yilda bastirdigi dini kitaplar Osmanliya geride birakmistir...
Hamam oglani bak bu kitaplarda yaziyor oku Yobaz
Yeni hutubelerim 1936 yilinda bastirilmi$ okursan ögrenirsin oku Yobaz
Askeri din dersleri 1928 yilinda bastirilmis bastirilmis orduya dagitilmis oku Yobaz
Cumhuriyet cocugunun din dersleri 1928-1929 yilinda bastirilmis -Yobaz bilirsin 1929 yillinin bir özelligi var bilirsin..)))))))))) Devletin dini islamdir anayasasi cikartildigi yil
yil 1946 Askeri din kitabi inönü tarafindan askere dagitilmis..
Tam aksine Atatürk dine kar$i deyildir dinciye kar$idir..yani senin gibi yobazlara din sömürganlarina
Atatürk dindara karsi deyildir dincilere karsidir
Püühh senin sifatina Utanmaz YOBAZ
|