Zitat:
Zitat von YigitAdam
ALÇAK OLDUĞUNUZ KADARDA NANKORSUNUZ..BUGÜN HAYATTAYSANIZ SOYUNUZ TÜKENMEDİYSE BUNU İSLAMA VE OSMANLIYA BORÇLUSUNUZ....BİRAZ GERÇEK TARİH OKUYUN SAPIK ERMEN YAVELERİYLE BEYİNLERİNİZ KİN NEFRETTEN BAŞKA BİRŞEY ÜRETEMİYOR...SADECE SANA TEK BİR CEVAP.SON YÜZYILDA TAM İKİYÜZyirmi MİLYON İNSANI ,GAYRİ MÜSLİMLER KATL ETTİ..MÜSLÜMANLAR SADECE SAVUNMA AMACİYLE 5-6 BİN GAYRİ MÜSLİMİ ÖLDÜRMÜŞTÜR...BUNUNİÇİN SENİN CIBILİETİ BOZUK SÖMÜRGECİ CANDAŞLARIBN MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE KIRDIRMAK İÇİN DOKTRİNLER YAPTILAR KIRDIRIYORLARDA..BUGÜNKÜ MÜSLÜMAN ADI ALTINDA FALİYET GÖSTEREN BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HEPSİ GAYRİ MÜSLİM YANDAŞLARINIZIN ESERİDİR...BUNU ARTIK İNSAFLI GAYRİMÜSLİMLERDE BİLİYORLAR...SADECE SENİN GİBİ SATILMIŞ BESİNLER ONUN BUNUN YAVŞAKLARI İSLAM DÜŞMANLIĞINDAN BAŞKA BİR MİRASI OLMAYAN ALÇAKLAR GÖREMEZLER.KIZKARDEŞİNİ ANASINI KARISINI PARA KARŞILIĞI SATANLARDA SENİN ZİHNİYETİN..KAÇTANE PKK Çİ TANIRIM KARISINI KIZINI ÇETELERE VERİP AVRUPAYA GETİRSİN DİYE SATMIŞ SENDE ONLARDANSIN MUHTEMELEN...GERÇEK HİÇBİR MÜSLÜMAN SUÇSUZ YERE BİR İNSANI KATL ETMEZ...GERÇEK BİR MÜSLÜMANIN YEDİ SÜLALENİ SATSAN NAMUSUNA YAKLAŞAMAZSIN.::GELKİ BUNLARI ZERRE ŞEREFİ OLMAYAN SATILMIŞ AHMAKLAR ANLAMAZLAR....Neyse sizi muhatap alıp cevap verende kabahat sizin alçak seviyenize indiğimi sanmayın, yukardan size doğruları anlatmaya çalıştım..ya anlayıp tsk edersiniz,.yada gökten kemik yağıyor diyeceksiniz
|
Yobaz olduğunu zaten herkes biliyor.Bu konuda fazla yazmaya gerek yok.
2. olarak yalancı ve sahtekar olduğunuda biliyorlar burada.Bu konu hakkında da yazmaya gerek yok.Fakat senin şu osmanlı hikayesine gelince,biz hep oradaydık,sen ve atalarının at veya deve sırtında gelmesi pek birşeyi değiştirmedi.Ne Antik köleci uygarlıklar,ne Pers imparatorluğu,ne Bizans nede Osmanlı bu sonucu değiştiremedi.Biz halk olarak buradayız hala,daha kimbilir neler gelip geçecek,fakat Kadim anadolu halkları her daim kalacak,ta ki dünya miadını doldurana kadar.
Ahlak onur ve benzeri konularda da yazıp,sana ümit vermek istemiyorum.Gerek yok çünkü.Anadaoluda bir deyim var '' Adam olacak çocuk sıçtığı boktan belli olur'' derler,seninkisi o hesap...