Körler sağırlar, biribirinizi ağırlayın, lan topunuz gelin...Papuçlarımın milliyetçisi geçinen LARA, pkk çapulcusunun kucağına oturmuş bana hava atmaya kalkıyor pişkin pişkin..İnsanda biraz utanacak sürat olacak ya...colouk çocuğun kanı eline baynıne midesine inmiş bir pkk çiyle burda birlik olmuş hayırcılık oynayan kaltank beni kürtçülükle suçlamaya kalkıyor..Hadi ordan pislik..SENİN TAPANAĞIN ALÇAK YÜZÜNDEN TÜRK KÜRT BİRBİRİNE DÜŞMAN EDİLDİ..ben cudi dağında ayrılıkçı kürtleri temizlerken, sen hangi pkk lının kucağında balon patlatıyordun onun hesabine ver zere insanlık şerefin varsa..ben haytımda hiçbir partiye oy vermedim...FAKAT OSMANLIYA EVET DİYORUM, İSLAM AHKAMINA EVET DİYORUM... AKLI SELİM TÜRK MİLLETİDE EVET DİYECEK..YÜZDE 65 GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR..Kaçacak delik arayacaksınız
Zitat:
Zitat von Lara__
Yobaz o kürt cocuklarini daglara cikartan barzaniyle Cobaniniz yan yana poz verirken citiniz cikmiyordu,Sayin Apo diyordunuz ,Cobaniniz kurdistan diye bagirirken senin gibi yobazlar sayin apo diyordu,$imdimi akliniza geldi geldi daglara cikartilan kürt cocuklari ..kandiliye kuriyelik ypan kimler yobaz????Teröriste terörist dedirtmeyen kimdi?
Yobaz anladik okumuyorsun bak izle cobaninda kenarda dinlyior
https://youtu.be/NsCN_PMExGA
Sine'i millete döneriz dediniz sine'i apoya döndünüz,imralidaki katilin duvarina nem emiciduvar kagidi dö$ettiniz,sayenizde teröristler pati il kapisini aciyor.
ABD'den korktugunuz kadar Allahtan korksaydiniz bu üklenin basina bunlar gelmezdi.
Erdogan cikip deseki bu yobaza 1 geceligine bana karini ver bu yobaz üste g.ötünüde verir sirf Erdogan hakli ciksin diye....
Cougunu ver kesicem dese sana bin cocuk feda olsun sirf Cobanlarini hakli cikarmak icin
|