insanlarin anlamadigi anlamak istemedikleri konu bu evet hayir refarandumu AKP 'yi sevip sevmemek refarandumu deyil, burada söz konusu olan TÜRKIYE CUMHIRIYETI..
gercekten merak ettigim icin soruyorum yeni anayasa maddeleri neler iceriyor bu maddeler kimin i$ine yarayack hic dü$ündünüzmü?siz evet diyerek bakani denetlemi yetkisini ellerinden aliyorsunuz böyle bir sitem olurmu? bir kac yil snra o cok sevdiginiz ERdogan geri cekilse yerini DAMADINi ,Ogluna ,karisina biraksa buna nasil kar$i koyucaksiniz?hic bir temel egitimi olmayan birine biraksa nasil karsi koyucaksiniz?
ben hayir diyorsam AKP ve Akp trollerinin yönetim uslubunu sevmedigim icin hayir demiyorum ,kim olursa olsun CHP,MHP,HDP cevabim yine hayir olurdu emin olun yine ayni tepkiyi gösteriridim.
CUnhurba$kanina soruyorlar önce siz yok olucaksiniz diyorlar,olsun ERdogana bir deyil bin binali feda olsun diyor...Binalinin feda ettigi babasinin ciftligi deyil Türkiye Cumhiriyeti
evet diyenler bildiklerinin yaninda bilmediklerinide ögrenmek icin bu video yu izlesin..
https://youtu.be/wz8cd2hX_SM