Zitat:
Zitat von Lara__
kendime soruyorum kime ne anlatiyorsun Allahin salagi..
Anladim! ben eksik yazdim ATATürk ve silah arkada$lari yazmam gerekiyordu dimi?kimin aklina gelir ?Atatürkü tek ba$ina sava$ti sanirlar ,nerden bilsinler?cok özür dilerim,gercekten.
Atatürkün dini inancina gelince...bundan kime ne???insani insan mi yarattiki inancini sorguluyor? Atatürk bizlere sadece T.Cumhuriyetini deyil laikligide getirdi , ATATürkün anladigi laiklik her$eyden önce dine ve dindara saygiydi...sanirim müslümansin!kuranin hangi süresinde bir insanin dini inancini sorgulayabilecegin yaziyor?sizden müslüman olsa ne olmasa ne,varliginiz zarar.
Konu sevip sevmemek deyil
TC'nin 90% Müslümanlar ya$iyor kimse peygamberi sevmek zorunda deyil,Zorunda olduğu şey hakkında kötü söz söylemeyip onu sevenleri rencide etmemek,incitmemek,toplumda kutuplaşma yaratmamak.
Bir insanin Atatürke hakaret etmesi,iftira atmasi kesinlikle kabul edilmez...bilir ki$i dogru söylemi$ ATATÜRKÜN bizlere hediye ettigi laik TC beyenmiyorlarsa- Atatürk dü$mani yobaz kesimi ve TC dü$mani .SKT olup gitsinler Irana,Irka,Arabistana,Hakkariye.Türkiye laiktir laik kalicaktir .Kimse Atatürkü sevmek zorunda deyil ama ifttira atma ,inancini sorgulma hakkinada sahip deyil,buna sahip tek ki$i bizlere bu cani veren yüce Allah.. okumuyorsan,kavrama yetegin eksikse ,sorgulamiyorsan,anliyamiyorsan bunun sorumlusu ATATürk deyil
kendime soruyorum
Sevmeye mecbur edilen bir adam olmak düşüklüğüne düşürüldüğü için Mustafa Kemal-Atatürk kimden davacı olurdu acaba..
Sevmiyorum deyip iftira atandan mi yoksa SEVECEKSİN! diyenden mi..
Sonuna kadar Mustafa Kemal ATatürk katiksiz
|
benim kastettigim Atatürk'ün silah arkadaslari da degil. Canakkale'ye, Kurtulus savasina katilanlara Atatürk'ün silah arkadaslari denmez, Atatürkün silah arkadaslari varsa, bunlar muhtemelen kücük bir gruptu.
Atatürkün dini inanci tabii ki kendine ama bir kitap yazip, bunu gencler okusun deyipte icinde dinimize karsi yakismayan seyler söylemesi ve bunu nesil'e okuyun, okutun demesi Atatürkün inancini asiyor. burada bir nesil meselesi var. Müslüman nesil'i korumamiz lazim idi. Atatürkten bile korumak zorundaysak, kusura bakmayin, koruruz!
Bak Bütün Türklerin 2000 yili askindir dilinden düsmeyen bir Oguz Kagan var. Babasi Kara han'i öldürdü. ne icin? Devletin ve milletin icine kültürümüzle alakasi olmayan, karsi düsmandan alinmis seyler yerlestirmeye calistigi icin. eger bizim Atatürkü elestirmemiz suc ise, o zaman Oguz Kagan'in yanlis yaptigini da söylememiz, elestirmemiz lazim. cünkü Atatürk gibi düsünen, Kara Han'i öldürmüs. ama bakiyorsunuz, Mhplilar, Chplilar, Ak partililer ve diger Türk partilar bugüne kadar hic Oguz Kagan'i elestirmis yanlis yapti demis mi???? hayir. o zaman sorun nerde??
iftira ile alakasi yok, herkesin aldigi kaynaklar farkli. Atatürkten süpheleneceginiz kitaplarda var, süphelenmeyeceginiz kitaplarda. ama gel gör ki Atatürkcüler okusalarda süphelenmiyorlar. cünkü sartlanmislik var. gercegi bulmak icin sartlanmisliktan vazgecilmeli, bu Atatürkü elestirenler icinde gecerli tabii. gercekle yüzlesmek istiyorsak tabii..