Siz o kadar alaksiniz ki seviyeniz bile belli degil...yani alcaginda bir seviyesi var..sen ve mizikaci takimin cukursunuz cukur...Zerre kadar serefiniz olmadigini günlerdir bu forumlarda haykiracak kadar cukursunuz...Birde kadinlik sifatina burunmeye calisiyor ne idugu belirsiz gihodi, denize girsan bir kova su alirsin be or...sanalda küfür etmeyi daha cok köprü alti orospilari yapar, küfür etme gücünü kendinizde görüyorsaniz toplanip gelin, yüzüme yapin küfürlerinizi!! yapamazsiniz , cünkü seref namus nedir bilmez onun bunun gihodilarisiniz..kokraksiniz sanalda tatmin olmaya calisan a sosyal paramanyaklarsiniz.yok öyle degiliz diyorsaniz.Buyrun gelin yedi sulalenizi toplayip gelin yol masrafalarinizda bana ait, hakaret ve küfürlerinizi yüzüme yapmayi deneyin...sizin kiliniza deymiyecegim tersine tebrik edecegim,Fakat nerde o cesaret korkak sapiklar ancak sizin yaptiginizi yapar.. tekrar ediyorum yaptiginiz yapacaginiz hakaret ve küfürlerinizi o alcak suratiniza bin misliyle iade ediyorum ...zevk aliyorsun degilmi gandolos
Zitat:
Zitat von Aybike_
Laram 1000 erkege bedel, sen git karinin mendilcigini yap godo$
annanin adi kaltik mi? Senin bir samanlik cocugu oldugunu anlamistim zaten.
ulan bir de erkek diye ortada dolaniyorsun, senin gibilere GODO$ derler
yürü anca gidersin godo$$$$$$$$$$$$$$$$$$
|