Zitat:
Zitat von Lara__
Ezel gercekten Scetsch gibisin....sen yine ne anladin?
bak kendi yaptigin $eyleri kar$indaki insana yüklemeye calisiyorsun ...höt diyorum g.öt anliyorsun...aklina gecerli bir sebeb gelmeyince osmanliya dayiyorsun boyunu...osmanli tarihi yani senin bahsedtigin dönem 1299 -1923 yilina dayaniyor ve $u an biz 2016 yilindayiz ve kürtlerde kandavasi hala devam ediyor....ardaki zaman farkini kavramakta zorlaniyorsun bunun farkindayim .O dönem ceylan da yoktu insanlar gaz lambalariyla oturuyordu ...sen $u an gazlambasiylami oturuyorsun? Bak ikide birde banuyu lafa sokuyorsun sanirim banuya karsi gizli bir hayranligin var yada banu sana iyi gecirmis...forumda her nekadar atissanizda senin hakkinda bana tek kötü bir kelime yapmadi ve yapmaz aksine forumda atistinizi farkli görüslere sahip oldugunuzu ama özünde gercekten iyi bir insan oldugunu savunur...yazdiklarini okuyunca sana fena koymus banu diyorum...bu yaptigin cok ayip bir erkege yakisir bir davranis deyil...ama sen kendine yakistirmisin ben ne dim...bana gelince.. hele sen hep dogrulardan bahsediyorsun ja,haktan,demokrsiden,inanliktan insan haklarindan...bunlari anladik zaten hep sen senin dünya bakisin,senin dogrularin,senin hayat tarzin...bak ezel dogru bir tane deyildir dogru iki tanedir bir senin dogrun birde karsindakinin dogrusu,ikincisi dogrulari konusabilmek icin herzaman iki insan ihtiyac varidr biri dogruya konusan diyeri doruyu anlayan...bugüne kadar forumda ben sana ne yazdimsa hep kendi anladigini yazdin benim sana anlatmak istedigimi deyil...son olarak ben sana catasmiyorum birgün sana catarsam catasma kelimesini tam manasiyla anlamini anlamis olursun...
beni ciddiye almiyormu$ coook üzüldümmmmmm zaten benim tek gündemim sensin...benim icin cook büyük bir kayip. cok da tin tin .. Sen $imdi bu yazdiklarimdan da Urfa ,Mardin,Diyarbakir anlarsin...
|
Yazdıklarından zerre kadar birşey anlamadım.Anladığım tek şey,senin banu nu şakşakçılığını yaptığın.Ben sana 14 bin yıllık tarihten bahsediyorum,ben sana orta asya türklerinden ve osmanlıdan bi habersin diyorum sen aklınca bir yerlerden tarih öğrenip yazıyorsun.Ahlak anlayışın olmadığından,bir önceki yazdıklarını bile unutuyorsun.
Bak kızım;sen daha bir kaç fırın ekmek ye ondan sonra siyaset yap.Sana burada tarih dersi versem bile anlayış kıtlığı yaşadığından,anlayamayacaksın.
İyisi mi sen git başka sahte nickler le birilerini tuzağa düşür.Banuyuda yanına al şakşakçılık yapsın.Şunuda hiç unutma,ağzında bakla ıslanmayan dostların var senin....Senin her tarafın çatma olsa ne olacak,yaptığın yapabileceğin tek şey,lümpenler gibi küfür etmek.Çatacakmış

)))) Kuru fasülyede nimet artık tabi sende haklısın.

)) Akşam akşam hiç güleceğim yoktu.Güldürdün beni

)) Neyse kızım sen bi uza,senin gibi iki kelime siyaset yapanlarla tartışılmaz zati.Çünkü sıkıştıkça,bir halkı küçümseyecek,kendince bahaneler üretecek,kafadan atıp tutacak,lümpen kadınlar gibi küfür edeceksin.Banu benim için hızlı eriyen bir peynir çeşididir.Zamanında söylemiştim ben ona,kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz diye.Şöyle ne düşünüyorsunuzda geriye giderseniz anlarsınız.....Bu yazıyı okumanı bekliyorum bir saat,sonra seni bloklıycam.Ben buraya kafa dağıtmaya geliyorum patlatmaya değil....Burada ne kadar faşist,ne kadar ırkçı,ne kadar sapık varsa,onların can düşmanı ben olduğumdan,gündemlerinden düşmem.Senin de gündeminden düşmediğim gibi bir dönem.....