Zitat:
Zitat von Lara__
Sana mi sorucam ne yapip yapmayacagimi?
Kan davasimi? sen buna kan davasimi diyorsun? Kürtler kürte yaparken kan davasi oluyor bir türk bir kürte suradan kalk suraya otur desin kürt düsmani oluyor.... kandavasi dedigin illetin yanliz ve yanliz kürtlere özgü birsey oldugunu cok iyi biliyorsun....kürt kankalarinin yanindada insanlar haklari demokrasi diye sesini cikartabiliyormusun?Kürtlerin en büyük düsmani sen ve senin gibiler ve en büyük kötülügü kendini halkina yine sen ve senin gibiler yapiyor...sizler sadece türk ,kürt düsmani deyil Senin gibiler Insan dü$mani...Beni kimse gaza getirmez... benim gözümde AKP ,terör partisi,Feto hepisi ayni zere kadar fark görmüyorum aralarinda
daha 8 yil öncesine kadar AKP le beraber yürüdük biz bu yollarda diye sarkilar sölüyordunuz ne oldu? AKP dü$mani oldunuz? HDP Partisi kurulurken de Erdogan diye Afi$ler aciyordunuz?
|
Tabi canım,sadece kürtlere has

))
Bak bir türk veya osmanlı tarihine,kendi babalarını,annelerini çocuklarını öldürerek iktidara geçmiş veya iktidarlarını kurmuştur.Yani kulaktan duyma şeylerle bir toplumu yargılama.
Ayrıca sen biraz git siyaset bilimi,tarih felan oku.
Zaten aranızda 1 kişi bile siyasetten anlasaydı,benim dünya görüşümün neye tekabül ettiğini anlardı.Ne yazık ki kolay yafta,hemen kürt,hemen pkk ve hemen terörist demek sizler için.Çünkü siyasetten bi habersiniz,özellikle hiç uğraşmadınız.Hiç birgün bir insanın gerçek fikrini sorgulamadınız.
Tipik küçük burjuva gibi herkesi bir kefeye koyup,tipik bir köylü gibi kaypaklık yapıp sırtınızı döndünüz.Ben de seni akıllı biri sanıyordum.Bu yazıdan sonra cevap yazmıycam seviyesiz bir tartışmaya gidiyor çünkü.Ayrıca benim hangi siyasi fikri benimsediğimi Kuzgun a sorun.Benim memleketimde askerlik yapmış bilir.
Lafa bak ya SİZ?Ya tüm dünya yıkılsa ben ve benim gibi insanlar asla birlikte yürüdük diye şarkı söylemezler.Bu benim ve benim gibilerin vazgeçilmez çizgisidir.14 bin yıllık geçmişlerinde hiç bir dinin baskısını kabul etmeyen,ona biat etmeyen bir halktan geliyorum...Şimdi sana desem ki dünya tarihi,bizden geçmişten kalanlardan dolayı değişecek,anlamayacaksın....Herkesi bir kefeye koyma,insanları yargılama,onları ötekileştirerek,kendini üstün görmeye çalışma.Bu çok büyük yanılgı olur.
Şimdiye kadar sırf banu dan dolayı bana defalarca sataştın.Sırf onun gözünde farklı görünebilmek için elinden gelen herşeyi yaptın.Başa şeylerde var ama neyse...Ben ise sırf bir kadın olduğun ve haksızlığa uğradığını düşündüğüm için dilim döndüğünce yanında durmaya çalıştım o kadar...Bunun dışında benim için en ufak bir ederin yok....