Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Lara sen siyaset yapma lütfen.Kan davası türklerde de var,bunu kürtlere mal etmeyin.Gerisi faraziye,genel yandaş basın ve politikacıların konuşmalarından kafanda kalan alıntılar bence.Ayrıca şu ana kadar 10 bine yakın insan bu akabe hükümeti desteği ile öldürüldü,madem insandınız onara neden tavır almadınız?Ayrıca nur un gazına gelme.O nun derdi sırf ırkçılık yapmak.Irkçılık insanlıktan çıkmak demektir....Birde ben kalkmışım Tak denen örgütü kınamışım,bu sizler için anlam ifade etmemiş demek ki?
|
Sana mi sorucam ne yapip yapmayacagimi?
Kan davasimi? sen buna kan davasimi diyorsun? Kürtler kürte yaparken kan davasi oluyor bir türk bir kürte suradan kalk suraya otur desin kürt düsmani oluyor.... kandavasi dedigin illetin yanliz ve yanliz kürtlere özgü birsey oldugunu cok iyi biliyorsun....kürt kankalarinin yanindada insan haklari demokrasi diye sesini cikartabiliyormusun?Kürtlerin en büyük düsmani sen ve senin gibiler ve en büyük kötülügü kendi halkina yine sen ve senin gibiler yapiyor...sizler sadece türk ,kürt düsmani deyil Senin gibiler Insan dü$mani...Beni kimse gaza getirmez... benim gözümde, AKP ,terör partisi,Feto hepisi ayni zere kadar fark görmüyorum aralarinda.
daha 8 yil öncesine kadar AKP le beraber yürüdük biz bu yollarda diye sarkilar sölüyordunuz ne oldu? AKP dü$mani oldunuz? HDP Partisi kurulurken de Erdogan diye Afi$ler aciyordunuz?halaylar cekiyordunuz .
https://youtu.be/ah3zl2if9do Erdogan barzani videosu hainlerin bulustugu an AKP yi -Erdogani kucakta alkisliyordunuz...Ne olduda Erdogan Dü$mani oldunuz ?Siz kardes deyilmiydiniz?Bari$ icin halaylar cekiyordunuz ne cabuk unutunuz