Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.12.2016, 01:15
___EZEL___

Standard ....

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
..Sende öyle kinayeli söz sokmaya calismana gerek yok...burda adam gibi adam var..sanalda olsa real gibi davranirim.sanali kivrak kullananlar dansözlük edenler etek giyinenler ortada laranin avukatada ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum...ben aramizda gecen özel yazilara dayanarak kendisine atfen yazdim...söyledin gibi durust biri olsaydi oda bana atfen yazabilir istedigi hakaretide edebilirdi. belkim .fakat Anneleri söz konusu etmesi, yetmistane Lara olsa bir annenin atilmis tirnagi olamiyacagini isbat etmistir....
Aslında cevap verim mi vermiyim mi diye düşünürken,sen tutup yazdığını değiştirip,üzerine katkı yaptın.Sen kimsin bilmiyorum,inan kim olduğunla ilgilenmiyorumda.Fakat görünen o ki,burada bu vaybee ve benzeri chatlerde bi haber yaşamışsın.
1 Bura veya benzeri yerlerde başlayan herşey,burada biter.
2 Burada ne erkekler için hayatına alacak kadın var,nede kadınlar için hayatına alacak erkek.
Cidiye alınacak bir ilişki doğmaz buralarda.
3 Kadınlar konusunda tecrüben az anlaşılan,bir kadın rahat olmak için,istemediği erkeği uzaklaştırdıktan sonra,onun yeniden hamlelerini engellemek için,nefret edeceği davranışlara girer.Bu açığıda sen vermişsin.
4Bence ciddiye alınmamışsın Lara tarafından.
5 Forumda onu kışkırtan yazıyı sen yazdın ilk gördüğüm kadarıyla.
Benim önce ki yazdıklarımdan da zerre birşey anlamamışsın,bu yazıdan da anlayacağını sanmıyorum.
Son söz yerine;bir daha bir kadınla tanışınca ona en sevdiğin şeyleri söyleme,seni acıtmak için oraya saldırır.Bak benim hayran olduğum biri vardı,o kayboldu mesela buradan.Kaçtımı benden diye düşündüm,meğer kendinden kaçmış,beni sevmekten korkmuş vb. şeyler.....

Geändert von ___EZEL___ (05.12.2016 um 01:17 Uhr).