Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.12.2016, 00:12
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Hayat kendi başına bir çelişki ya,hani doğup yaşama katılıp sonrada ölüyoruz ya.İnsana dair ne varsa doğar yaşama katılır ve ölür.Tıpkı dostluk,arkadaşlık ve Aşk gibi.Bu açıdan beni kızdırma çabalarını çokta takmıyorum.Hatta artık bu neden böyle yazıyor,ben böyle biri değilim,ben önemliyim kaygısı,yada önemsizlik kaygısıda taşımıyorum.Eskiden burada yazılanları ciddiye alır sonuna kadar çatışırdım.Fakat zamanla bazı şeyleri kıymeti harbiyesi kalmıyor ya,burasıda öyle benim için,yapılan veya yazılanların kıymeti,ederi yok bende.Hayal kırıklığı yaşayan bir çocuk gibi boş boş bakıyorum,yazılanlara,yapılanlara.Sadece günübirlik toplumsal olaylar veya politik durumu ciddiye alıyorum.(Kahvem soğudu be,geliyorum şimdi) Bunun dışında sırf vakit geçirmek derdim.Mesela face de 2 bin küsür arkadaşım var,orada bile sıkılıyorum artık.Anlam;manasını yitirdi bende.Yaptığım tek şey çalışmak,gece sabahlara kadar takılmak,ama içki içmiyorum.Öylesine zaman geçirmek,sıkıcı biraz hep aynı şeyleri yapmak ama,yapacak önemli birşey bulamıyorumda....

Izninle bu yazdiklarini ben toparlayayim..)))

yani acik ve net $unu demek istiyorsun..)

herkezden nefret ediyorum ama yanlizda canim sikiliyor..))