Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.09.2016, 00:02
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Bak ben kelimeleri istediğim gibi yorumlasam,üzerine düşsem,senin sözde cevap niyetine yazdığın yazının,her satırını yerden yere vururum.Ne kadar ilginç ama değil mi içimden bir ses bana,Lara gelip seninle kavga edecek diyor,bu sessizlik hayra alamet değil diyor,hatta cevap yazarken kovboy filmlerindeki gibi,önümden bir çalının bile geçeceğini söylüyor ve sen geliyorsun,onlarca yazının içinden, bir tanesini çıkarıyorsun,ona yazıyorsun.Bu kadar tesadüf olamaz? Ya güzellikler aşkına git işine,biraz kendini topla ya bu ne böyle tartışma ile kavga birbirinden farklı şeyler,lara bunu sana anlatmama gerek var mı?Bence yok sen akıllı bir kızsın,benim neden bir cümleyi kurmadığımı da çok iyi biliyorsun....

Ezel Allah a$kina bir karar ver artik bir ba$lik üste ne kadar dengesiz,kavgaci ,cikarci ,ben kendimi önemli biririyim diye yazmadim bunu sen yazdin ama egoist ben oldum..bak yerden yere vurma konusunda bende hic fena deyilimdir,hayir ezel rahat ol seninle kavga etmek gibi bir niyetim yok,seninle kavga etmek istesem inan burda cok daha farkli yazilar okurdun..sana tavsiyede bulunucak kaadar tanimiyorum ama yinede söylemeden gecmeyeyim icindeki sesi dinleme seni yaniltiyor