Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.09.2016, 22:24
___EZEL___

Standard Offf

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Bravo! gercekten baya önemli bir $ahismi$sin bizim köyun cobaninida sürekli konusuyorlar hem sadece 1 ay deyil bütün bir yil konusulur kimileri coban der kimileri köyün delisi.oda bir kac dergide yer aldi en son timarhaneden kactigi gün,simdi köyde cobanlik yapiyor..ondada ego tavan yapmis durumda kendini cok fazla önemser ben görmüs gecirmis adamim 4 kadin bosadim diye anlatir...80 kusur yasinda ninem mahmut hekimoglunu hatirladi ...9Tv kanalinda yer almis,50 üzerinde gazete 4 mizah gazetesinde yer alan sahsi hatilayamadi...sandigin kadar da önemli deyilmisin beeeehhhhhh ezel....Kerimcan da su an sosyal medyada tiklanma rekorlari kiriyor eminim oda kendini en az senin kadar önemsiyordur....

kendini en cok muhimseyenleriniz, en muhimsizlerinizdir dermi$Hhititler

Sen Mahmut hekimoglundan önce ölmüs olsaydin emin ol Allahin Rahmetini dilerdi hak etmedigin halde
Tamam Lara ben çobanım:Tatmin edecekse seni,yaptığım işlede gurur duyarım,hak yemekten,yalaklık yapmaktan iyidir.Ona buna köpek olmaktansa,onurlu bir şekilde yaşam kavgasında yer alıyorum.Kendimle barışığım,senin gibi sırf kendimi haklı çıkarmak,yaptığımın ne kadar doğru olduğunu düşünecek çıkarcı bir mantelitem yok.Ayrıca senin gibi hayatta ne istediğini bilmeyen,insanları küçük görüp aşağılayarak yazanlara karşı özel bir tarzım var ama,seni es geçiyorum.Bak sana bir örnek verim,o kadar yazının içinde sırf benim pek umursamayarak yazdığım bir şeyi seçmen,senin bunu planlayarak yaptığını düşündürdü.Bundan sonr sen burada küfürde etsen bana,yada kafana göre canımı acıtacağın şeylerle yazdığınıda düşünsen sana cevap vermiycem.Zaten canım sıkkın birde senle gereksiz yere tartışıp iyice canımı sıkamam.Her kim olursan ol,insan olmanın ötesinde bir ederin yok bende.....Bu sana son cevabım,zaten bana çatacağınıda da adım gibi biliyordum ben....