Zitat:
Zitat von ___EZEL___
200 den fazla radyo,9 televizyon kanalı,50 nin üzerinde gazete,4 mizah dergisi,Zeki alasya metin akpınar Tiyatrosuna kunu,Cumhur başkanı reportajı,Tv lerde ki tartışma programları ve o zaman mevcut hükümet ve muhalefet benim hakkımda 1 ay konuşmuşlar ve bu sanatçının hakında konuşmamışlarsa,ben ondan daha önemliyim demektir bu....Şimdi sen değer vermişsin ne olur vermemişsin ne olur.Ukalalık bazen başa bela...Ben dilimden,sen ukalalığından ömür boyu çekeceksin..........
|
Bravo! gercekten baya önemli bir $ahismi$sin bizim köyun cobaninida sürekli konusuyorlar hem sadece 1 ay deyil bütün bir yil konusulur kimileri coban der kimileri köyün delisi.oda bir kac dergide yer aldi en son timarhaneden kactigi gün,simdi köyde cobanlik yapiyor..ondada ego tavan yapmis durumda kendini cok fazla önemser ben görmüs gecirmis adamim 4 kadin bosadim diye anlatir...80 kusur yasinda ninem mahmut hekimoglunu hatirladi ...9Tv kanalinda yer almis,50 üzerinde gazete 4 mizah gazetesinde yer alan sahsi hatilayamadi...sandigin kadar da önemli deyilmisin beeeehhhhhh ezel....Kerimcan da su an sosyal medyada tiklanma rekorlari kiriyor eminim oda kendini en az senin kadar önemsiyordur....
kendini en cok muhimseyenleriniz, en muhimsizlerinizdir dermi$Hhititler
Sen Mahmut hekimoglundan önce ölmüs olsaydin emin ol Allahin Rahmetini dilerdi hak etmedigin halde