Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.09.2015, 09:35
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von __KAAN__ Beitrag anzeigen
Bana öyle geliyor ki sen benim hakkımda hiç birşey bilmiyorsun,bu iyi birşey benim açımdan
O söz dediğin''Senin düşüncelerini beğenmeyebilirim,ama düşünceni belirtme özgürlüğünü hayatım pahasına savunurum.''Ben sadece sana birtek şey söylim eften püften şeyler için meşgul etme bizi ve adam gibi tartışma yürüt.Her seferinde ağzın açılınca ölüm ve savaş diyorsun,şuraya yazıyorum.Bu akabe iktidardan düştüğü zaman o ülkeyi ilk terkedenlerde biri sen olacaksın....
PKK'ya GERILLA ORGUT , OZGURLUK SAVASCISI demistin. Kendini tanittin, safini belli ettin.

PKK bir teror orgutu mudur DEGIL MIDIR? Tekrar soruyorum.

Ben Ataturk milleyetcisiyim, AKP'liler Ataturk'ten nefret eder diyorsunuz ben nasil AKP'li oluyorum o zaman? AKP PKK'ya vurursa AKP'ye oy verilmesi normaldir. PKK'ya kim vurursa ona oy verilmesi normaldir, MHP vursun oylar MHP'ya, ZDP vursun oylar ZDP'ye. Olay AKP olayi degil, Turkiye olayi.

Herseyin calinti, sozlerin de.

Teroristler savas isterse elbette savas yapilir, gul mu verilmeli? AKP sizi iyi simartti tabi, simdi sizi simartana da nankorluk ediyorsunuz. AKP'den baska hicbir hukumet PKK'ya ve kurtlere bu kadar ayricalik tanimadi, simdi kurtler ve PKK tam bir AKP dusmanligi yurutuyor, daha dogrusu AKP uzerinden Turkiye dusmanligi.

PKK'yi savunan bir teror sempatizaniyla 1 gram tartisilma yapilmaz.