Thema: Kirliler
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.07.2015, 09:15
__KAAN__

Standard Doğru !

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
SORU KAAN.Neden bir hırıstıyan ülkesinde herhangi bir tarikat silaha sarılmıyor veya Yahudi,müslümanların olduğu yerlerde silaha sarılıyor ve rahatça adam öldürüyorlar.Bunları bir açıklayın,barış dini isalamiyetin üzerindeki bu savaş naraları kime ait ???

BU SILAHLARI O ÜLKELERE SATANLARA AIT !!

SAYDIKLARININ ARASINDA HANGI ÜLKE KENDI SILAHINI ÜRETIYOR ?

SORDUKLARINI DÜSÜNMEDEN SORUYORSUN : NEDEN HRISTIYAN, VE YAHUDI ÜLKELERINDE SAVAS YOK DIYORSUN ??

NEDEN OLSUNKI , ONLARIN DINLERI BIR DEGIL AMA EMELLERI BIR !

AMA FILISTINDA ISRAILI UNUTMA; USA NIN BÜTÜN DÜNYADA YAPTIKLARINI BILMIYORSUN SANIRIM ! SU AN AKTUELL AMERIKA BAK HANGI ÜLKELERLE SAVAS HALINDE ????

Afghanistan
Irak
Syrien
Somalia
Jemen
Kuba
Nigeria
Tschad
Uganda
Ägypten
Jordanien
Kosovo
Zentral Afrikanische Republik
Tunesien

CIN KEZA ÖLYE !!

BAK BIR MÜSLÜMANIN ÖLMESI KIMSEYI ILGILENDIRMIYOR; ONUN ICIN BU KAN DURMUYOR:

EEEEE BU ARADA SENCE AVRUPA NERDE ???
AMERIKA POLIS OYNAR, ALMANYA FRANSA INGILTERE RUSYA SILAH SATAR:
AMERIKANIN POLISLIGI ASLINDA COK BASITTIR; YAPILAN SAVASLARI YANI MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA ÖLDÜRTMENIN DISINDA , MÜSLÜMAN SAYDIGIN O KATILLERIN, YAHUDI VE HRISTIYANLARA DOKUNMAMALARI !!

BOSNA OLAYINI HATIRLARMISIN ??
KAC MÜSLÜMAN SEHID EDILDI, KAC YIL ÖLENLERE SEYIRCI KALDIK ??

VE GERCEK MANA DA KAC GÜNDE O SAVAS BITIRILEBILIRDI ??

YASIN KÜCÜKSE BU SORULARIMI ES GEC TAMAM ABIM ?

salih
Tabiki bölgesel savaşlar çıkararak rant elde eden emperyalist güçler var,bu konuda hem fikiriz.Fakat müslüman ülkelerde insanlar,neden bu oyuna düşüyor?Çünkü bu ranttan pay veriyorlar ordaki gruplara.Bak Çin de yaşananlardan yeri göğü ayağa kaldıranların ne hikmetse,fantastik ölüm tasarlayan ve amerikan korku filmlerini aratmayan islami idam mangalarına,hiçbir müslüman grup veya kişi alenen eleştirip lanetlemiyorsa,hepsinin kültüründe ölüm var demektir.Anlamadığım şeylerden biride bu,neden hiçbir müslümanın sesi çıkmıyor?Bosna olaylarını çok iyi biliyorum,sırf eğitim diye,askerlere nasıl kafaya silah sıkılır öğretiliyordu,katliamlar nasıl yapılır vb.Ben Bosnayı çok iyi biliyorum.Bosna üzerinden palazlanan sözde müslümanları,Merimek davasınıda biliyorum....