Zitat:
Zitat von Alphawolf
Keşke ağız dolusu ve gönül rahatlığıyla '' Ben gerçekten ülkücü (idealist), ya da Türkçüyüm'' diyebilseydim. Ama maalesef öyle bir şeyi iddia etmek bile, böylesine güzel şeylere ihanet etmek olurdu diye düşünüyorum. Evet Kırım Tatar Türk'üyüm. Anne tarafından ise Yörük Türkmen'i.İnşaallah, ben de imkanım olduğunda gezmek istiyorum Bahçesaray, ve Kazan'ı. Keza Çin Seddine kadar olan tüm Türk topraklarını görmek. Benim bilgimin çok kısıtlı olduğu alanlardır özelliklede Oğuzların '' Avşar'' kolu. Bir ara vaktin olursa bilgilendirirsen sevinirim.Bu arada senden de şahsen özür diliyorum, kötü sözlerimi görmeye maruz kaldığın için. Ama ben buyum, nabza göre şerbet prensibimdir.
|
Estagfrullah, ne haddime! Sen bana hic bir zaman saygi da kusurda bulunmadin ki! Erkeklik bu, bazen bu boyutlari da ortaya cikiyor!
Bana yazdigin her yazida ahde vefali ve saygili bir geleneklerine, göreneklerine, örf ve adetlerine bagli bir Türk genci oldugunu görmüstüm hep.
Afsarlar, Balkanlarda, Anadolu'da, Mezopatamya ve Iran'da bile bulunurlar. Afsar Boyu'nun Oguz boylarinin en savasci boylarindan birisi oldugunu biliyorum. Iran'da bile Türk devleti kurduklarini biliyorum (Akkoyunlu devleti) idi yanilmiyorsam.
Bu konu hakkinda bende gereken bilgiye sahip degilim. Ama bir yazi yazabilirim!