Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.04.2015, 14:18
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von communist Beitrag anzeigen
Bilmiyorum dostum, Ebu Hureyre (allahume selli) hazretleri bu konuda ne buyurmus bakmak lazim.
Sen kendi hayatini yasamiyormusun? Sen baskalarinin lafina göre mi hayatini yasiyorsun? Ebu Hürreye kim? Su halife Ömerim hadis yazip ve uydurdugu icin kirpacladigi Ebu Hürreye'yi mi diyorsun? O adam peygambere ve dine bile karsi gelmis bu davranislariyla. Ama konumuz bu degil. Dilersen bunu da enine boyuna bildigimiz derece de kiyaslayabilirz.

Bak ben sana acikca söylüyorum. Her kadinin bir erkegin hayatinda sonuncu ve her erkek bir kadinin hayatinda ilk olmak ister. Acik söylüyorum ben böyle düsünüyorum.

Ama hayatin ve dünyanin da gercekleri var. Ben de önceki durumlara sünger cekerim ama benimle beraber olduktan sonra hangi sebebten dolayi olursa olsun, kaderde ayrilik basa gelirse, o insanla barisa ve dönebilirim, eger araya baskasi girmemis olursa.

Ama benden sonra baska bir erkegin sehvetini o'nun teninde görürsem, biter. Ant Daglarin'dan Sierra'lara kadar, Che'nin yürüdügü patikalara kadar biter..

Cünkü o'nun bende olan degerini silmis olur böylelike..

Ama seninde görüslerini almak istiyorum ve alana kadar esen kal diyorum

En devrimci selamlarimla

Seyrangah

Geändert von seyrangah (16.04.2015 um 14:24 Uhr).